2777
2789

منم تنهام خواهرمم نبودبهتربودبماندچرا.مادرشوهرم میادکمکم.کاراموخودم میکنم ولی ادم یکیومیخوادباش حرف بزته همونم نداریم

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
من الان تنهام😔 همسرم به شدت سرش شلوغه مامانمم همینطور،کلا حوصله هم نداره  گاهی حسرت میخورم ...

چقدر خوبه .لااقل همدرد مثل خودم دارم میبینم .دیگه تو این قضیه تنها نیستم .من تو تنهتیی همش به کارهتی بدی که در گذشته خانواده همسرم بهم کردن فکر میکنم و حالم خراب میشه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز خوب بوده خواهر داشتی .من خودم هستم و خودم خانواده دارم ولی قربون نداشتن از بس بی عاطفه هستن .خان ...

انشاالله بچت اگه خوش قلق باشه 

هیچ نیازی به کسی نداری 

کارتو سریع بکن 

شیافم بزار دردت کم میشه 

تنهایی و روزای سخت آدمو قوی میکنه 

نزار لباس بچه جمع بشه سریع بشور 

غذا هم دو وقته بزار برای خودت برنامه غذایی داشته باش گشنه نمونی شیرت کم نشه 

من اگه یه روزی بچه دوم داشته باشم همون 3 یا 4 روزم نیازی دیگه به کسی ندارم 

من خیلی تنهایی و سختی کشیدم مخصوصا که تو پاییز و زمستون زایمان خیلی بده 

شوهرمم از خانوادم توقع داشت و اونا نمیومدن خیلی بهم فشار میومد 

من ادم اجتماعی بودم ولی از استراحت مطلق شدنم و اوایل بارداری و تنهایی حال روحیم خراب شد تا حدی که خی ...

اهنگ شاد بزار عزیزم فکرت رو به نی نی تو شکمت سرگرم کن باهاش حرف بزن الان درک میکنه ومیفهمه ..هورمونها بهم میریزه ..فکر منفی اومد سراغت خودتو سرگرم بکن...پیاده روی اگه استراحت مطلق نیستی

منم تنهام خواهرمم نبودبهتربودبماندچرا.مادرشوهرم میادکمکم.کاراموخودم میکنم ولی ادم یکیومیخوادباش حرف ...

دقیقا .من چندروز دارم فکر میکنم چه جوری و با کی حرف بزنم.همش فکر میکنم ببینم میتونم حتی یه دختر بچه از فامیل بیارم پیشم بمونه ولی شدنی نیست همش دارم دنبال حتی یه پیرزن میگردم که حداقل باهم حرف بزنیم

دقیقا .من چندروز دارم فکر میکنم چه جوری و با کی حرف بزنم.همش فکر میکنم ببینم میتونم حتی یه دختر بچه ...

من بانینیم حرف میزنم.شوهرمم که میادخونه امقدحرف میزنم دیگه خودم خجالت میکشم خوچیکارکنم تنهام😃😃

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
من ادم اجتماعی بودم ولی از استراحت مطلق شدنم و اوایل بارداری و تنهایی حال روحیم خراب شد تا حدی که خی ...

فقط یه چیزی بگم خودتو سرحال نگه دار با هر چیزی که می تونی 

قرآن بخون 

تا می تونی سوره ولعصر بخون 

اگه برات خوبه پیاده روی آهسته برو 

برو تو پارکی جایی بشین 

آهنگ شاد بزار 

با دوستی کسی تلفنی حرف بزن 

آشپزی کن 

وسایل بچه رو آمده کن عکس و فیلم بگیر 

غم و غصه ی تو روی بچت اثر میذاره بدقلق و کم خواب میشه اسیر میشی 

فقط یه چیزی بگم خودتو سرحال نگه دار با هر چیزی که می تونی  قرآن بخون  تا می تونی سوره ول ...

متاسفانه کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم.وسایل بچه هم که خودم باید بگیرم اونم واجبها رو فقط 

متاسفانه کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم.وسایل بچه هم که خودم باید بگیرم اونم واجبها رو فقط 

ای کاش پیش هم بودیم 

منم عمیقا درکت میکنم 

اشکال نداره تحمل کن بچه بیاد وقت سرخاروندنم نداری 

به اون روزا فکر کن 

مطمئن باش الان هزاران زن حامله هستن دوست دارن جای تو باشن هیچ کس دوروبرشون نباشه 

خیلیا از اینکه کسیو دارن ناراحتن چون اکثرا کمک حال نیستن که فقط اذیت میکنن 

من خودمم مادرم خدا حفظش کنه ولی با اینکه یه زن بود اصلا منو درک نکرد 

چه جوری روحیتو حفظ میکنی

به بچه فكر ميكنم خودش انقدر شيرينه كه تلخياش و سختياش يادت ميره.تو ذهنت اصلا از هيچكس توقع نداشته باش درسته ادم دلش ميشكنه ولي بگو من و بچمو عشقه..اصلا به سختياش فكر نكن مادر كه شدي خدا يه قدرت و صبر عجيبي بهت ميده از خدا بخواه عزيزم 

ای کاش پیش هم بودیم  منم عمیقا درکت میکنم  اشکال نداره تحمل کن بچه بیاد وقت سرخاروندنم ن ...

وای مرسی چقدر حرفت ارومم کرد راست میگی.از خدا خواستم تو این تاپیک یکی همدردم پیدا شه .درکم کنه .ارامش بهم بده . فقط به خاطر وجود فرشته خدا رو شکر میکنم.

به بچه فكر ميكنم خودش انقدر شيرينه كه تلخياش و سختياش يادت ميره.تو ذهنت اصلا از هيچكس توقع نداشته با ...

راست میگی شاید از اطرافیانم توقع داشتمولی دیگه از همین لحظه سعی میکنم که توقع نداشته باشم.