2777
2789
عنوان

بچه که بودم..

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 23 پست
بله میدونم چی میگی شوهر منم ۲۵ تومن وام برداشت با ۱۸ درصد تازه ۵تومنشم نگه داش بانک ماهی ۹۳۰ میدادیم ...

خدا ازشون نگذره .... از نزول بدتر شده .... 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
از بچگی هم ارزوم این بوده به یه جایی برسم و زحمتاشونو جبران کنم ... چه کنم ک گاهی نمیشه ... 

انشاءالله که میشه 💓واست بهترینارو ارزو میکنم قشنگم 🤩

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم ... التماس دعا دارم... 

💎💚🌹

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
بابام یه شخصیت کتاب خون و باسوادی. کارمند بازنشسته است اما میبینی ک حقوق بازنشسته ها رو همسان ساری ن ...

خدانکنه دخترم یکسالونیمش بودافتادزندان سندگذاشتن خانوادش تاالان طول کشیدپرونده دیگه حکمش اومدیکسال بایدبره جرمش بدهکاریه بی عقله همه پولاروتوی رفیق بازی هدرداده دلم میسوزه واسه همین که به بچه های من هیچ ربطی نداره بدهیاش وبی عقلیاش ولی ظاهراماهم تاوان میدیم که توی زندگیشیم همش به خدامیگم بذارواسه اون دنیاش دودش توی چشمه مانره ماکه هیچکاره ایم

خدانکنه دخترم یکسالونیمش بودافتادزندان سندگذاشتن خانوادش تاالان طول کشیدپرونده دیگه حکمش اومدیکسال ب ...

😔😔😔😔 چقد ناراحت شدم. خیلی شرایط سختیه .. ان شاالله خدا خودش کمکتون کنه

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!