2777
2789
عنوان

چرا از خونواده شوهر ی غول میسازید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 98 پست
مادر شوهرم هر اتفاقی براش بیفته میگه تقصیر توئه حتی مریض میشه میگه تو نفرینم کردی ،حیف غول 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ولا انگار هیچ مادر دختری یا پدر پسری بحث.نمیکنن یا دوتا خواهر.بحث بین همه هست همهههههه ولی اینا دیگ ...

ببین عزیزم من که خودم ار خانواده شوهرم خیلی راضیم ، یه وقتایی دلخوری سطحی بوده که اونم همه جا پیش میاد ، ولی یه آشناهامون خانواده شوهری داره من اصلا فکر نمیکردم همچین آدمهایی هم وجود داشته باشن ، دختره مثل پنجه آفتاب افتاده تو همچین خانواده ای ، حسادت توشون موج میزنه ، بی احترامی شدید، یه بار بچه هاشو دعوت نمیکنه دور هم باشن ، همش سعی میکنن عروسارو به جون هم بندازن ، اگه عروسه بره اونجا مثلا غذاش آماده باشه یه بشقاب میاره میده دست پسره ، اصلا انقدر عجیبن آدم قاطی میکنه

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اونوقت میگن عاشق همسرمون هستیم آخه این همسر رو همین مادر بزرگ کرده هرچقدر هم عیب داشته باشه احتر ...

بحث منم اینه درست مشاوره بگیرن توهین نکنن همه رو باهم نسوزونن

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ...

باور کن کرونا گرفته بود زنگ زدم حالشو بپرسم گفت انشالله خودتم میگیری،ینی یه کارایی میکنه به هر کی میگم باور نمیکنه

عزیزم خب شماهم ضعیف نباشین دیگه از حق خودتون دفاع کنین

چیکار کنیم همش میگفتیم مادره احترامشو نگه داریم البته تا ۶ ماه پیش من نمیتونستم یه کلمه حرف بزنم چون شوهرم عاشق مامانش بود تا قضیه این ماشین اتفاق افتاد و فهمید با چه آدمایی طرفه

از این به بعد آروم نمیگیگیرم😅

نکنه آشناتون منم😅😅

شما هم این مشکلات رو داری باهاشون ، به خدا این دختری که میگم انقدر خوب و نازه ، آدم حیفش میاد گیر همچین خانواده ای افتاده، لیاقتش یه خانواده فوق العاده بود

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗