ولا انگار هیچ مادر دختری یا پدر پسری بحث.نمیکنن یا دوتا خواهر.بحث بین همه هست همهههههه ولی اینا دیگ ...
ببین عزیزم من که خودم ار خانواده شوهرم خیلی راضیم ، یه وقتایی دلخوری سطحی بوده که اونم همه جا پیش میاد ، ولی یه آشناهامون خانواده شوهری داره من اصلا فکر نمیکردم همچین آدمهایی هم وجود داشته باشن ، دختره مثل پنجه آفتاب افتاده تو همچین خانواده ای ، حسادت توشون موج میزنه ، بی احترامی شدید، یه بار بچه هاشو دعوت نمیکنه دور هم باشن ، همش سعی میکنن عروسارو به جون هم بندازن ، اگه عروسه بره اونجا مثلا غذاش آماده باشه یه بشقاب میاره میده دست پسره ، اصلا انقدر عجیبن آدم قاطی میکنه
فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم خب شماهم ضعیف نباشین دیگه از حق خودتون دفاع کنین
چیکار کنیم همش میگفتیم مادره احترامشو نگه داریم البته تا ۶ ماه پیش من نمیتونستم یه کلمه حرف بزنم چون شوهرم عاشق مامانش بود تا قضیه این ماشین اتفاق افتاد و فهمید با چه آدمایی طرفه
شما هم این مشکلات رو داری باهاشون ، به خدا این دختری که میگم انقدر خوب و نازه ، آدم حیفش میاد گیر همچین خانواده ای افتاده، لیاقتش یه خانواده فوق العاده بود
فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗