2777
2789
عنوان

فالگیری یا هک شدن

81 بازدید | 8 پست

دوستان من یه فا.ل قهوه انلاین با ینفر گرفتم خیلی جالب و دقیق همه چیو گفت اصلا خیلی تعجب کردم

دوستمم پیشش گرفت اونم باورش نمیشد

حالا دوستم میگه به شوهرش گفته اونم گفته حتما هکتون کردن

یعنی واقعا میشه با شماره خالی هک کنن؟😐

اصلا با عقل جور در میاد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بعیده هکتون کرده باشن، ولی با شماره خالی کسی احتمالش هست بتونه مشخصات فامیلی لوکیشن و مشخصات کل ...

نهه اصلا چیزایی راجب زندگی شخصیمون میگفت که درست بود

نهه اصلا چیزایی راجب زندگی شخصیمون میگفت که درست بود

هیچ فالگیر و جادویی نمیتونه زندگی کسیو بفهمه، گول اینجور رمال و دروغگو هارو نخورید هم خونه خراب کن هستن و هم جیبتونو میزنن، یا بقول شوهر دوستتون نفوذی اطلاعاتی از شما داره از طریق هک و یا دوستتون بهش چیزی گفته و یا حقایقی که مختص همه هست رو گفته،

اینجور افراد شگرد خوبی توی به کار گیری احساسات خانم ها دارن اگه دقت کنید اصلا مردهارو راه نمیدن بخاطر همین، اگه زندگیتون رو دوست دارید گول اینجور افراد رو نخورید بعدا ممنونم میشید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁