2777
2789
عنوان

اگر مجبور باشید برید خونه مسی که اهل جادو و دعاس چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر این موضوع تکرار شده که حساس شدمهروقت اون شخص رو میبینیم امکان نداره بعدش با شوهرم دعوای شدیدی ...

وقتی میبینی برات دعا گرفته  کسی مجبورت کرده باهاش رفت آمد کنی.  چند بار نرو خونشون رفتارت روسرد کن کلا رفت آمدت قطع میشه

مادزشوهرته ؟

یه دعوای سوری راه بنداز هم خیال خودتو راحت کن هم خیال مارو چون دیگه کاریش نمیشه کرد

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

حالا تا سری های بعد ‌. یا سعی کن حتما یچی ببری بگو من نمیتونم تو این اوضاع اقتصادی مهمون باشم ی غذا ...

یا هم میتونه بگه رژیم هستیم..

دکتر مثلا بهمون رژیم داده باید بهش متعهد بمونیم..

من خودم پیش اومده رژیم بودم و با خودم غذا بردم:)

ماکارون هستم:)

توکل بر خدا میرم ،خدا از همه ی حرز ها و دعا ها قوی تره .سوره ی نصر با بسم الله بنویس به صورت مربع وسطش اسم خودت 

مثلا فاطمه بنت علی (به جای علی اسم پدرت )بعد با خودت ببر ،انگشتر حدید هفت جلاله بگیر دستت کن اگه تونستی 

هرچی خاستی بخوری ‌..معوذتین بخون روش فوت کن بخور قایمکی..ورودم کردی بخونم.. خروجم کردی ۵بار ۴قل بخون ...

اگه مثل فیلم آقای قاضی که مدفوع سگ و گربه داده بود به شوهرش چی 🤣

شوهره توانایی راه رفتنشو به خاطر مدفوع سگ و گربه از دست داده بود😒