2777
2789
عنوان

چرا از خونواده شوهر ی غول میسازید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 98 پست
انشالا همیشه خوش باشید

مرسی گلم💖

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم واقعا افرین داری منم نمیگم درد دل نکنن ولی بعضیا کنار درد دل اصن خیلی ها رو.دل زده میکنن ...

ممنون🌺🌺🌺

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
اخه بنظرم مشکل اینجاست که با دید و ذهن خراب وارد اون خانواده میشن و دایما تو هر حرف و رفتاری دنبال م ...

بله ولی باور کن منم که با دید خوب رفتم داخل خانواده اشون البت هشوهرم خودش مرد پخته ای هست نذاشته تا حالا بهم کاری داشته باشن و طرفدارم هست. از کوچکترین فرصتی برای ضربه زدن استفاده میکنن...کلا کرم دارن به عروس بدبخت

مادرشوهر من شوهرمو از خونه بیرون کرد وقتی نامزد بودیم چون بهش گفته بود ماشینی که خودش خریده و با کلی ...

هووووف چی بگم عزیزم این دیگ نمیشه مادرشوهر بد اینو میگن مااااادر بد

عین مادر خودمون نمیشن که .چون حس فرق داره بعضی وقتا من حس میکنم حسادت ازش چون شوهرم خیلی هوام داره ب ...

خب حسادت تو ذات زنه بنظرم جلو مادرشوهرت زیاد دل قلوه ندین وقت زیاده باور کن من خودم ب شوهرم میگم وقتی میریم یکم بشین باهاش حرف بزن تنهای برو پیشش شاید کمکی ازت بخاد دردل بکنه یا هرچی مادره حق داره بنظرمن

منم برام عجیبه البته جاشون نیستیم من بشخصه دارم باهاشون زندگی میکنم راحتم عین خونه بابامه .به پدرشوه ...

اره واقعا اتفاقا منم چندباری پیش اومده میگن. مادر دخترین میگم ن خخخخ. موفق باشی 

دیکه هر کس یه مدلیه دیگه نمیشه کهتعیین کرد بقیه چه جوری درد و دل کنن... اتفاقا چشم و دل مجردا باز م ...

فقط تصورشون این میشه ک مادر شوهر کسیه ک تفنگ بدست وایساده ک فقط عروسه بره🦁

هووووف چی بگم عزیزم این دیگ نمیشه مادرشوهر بد اینو میگن مااااادر بد

بخدا برا هر کی تعریف میکنیم که چرا با خانوادش قهریم همه تعجب میکنن که چطور یه مادر با بچه هاش اینجور میکنه فقط به فکر پوله 

دو سال نامزد بودیم همه چیو برام زهر کرد یه عقد گرفتن هزااار بار گفتن هیشکی اینجور عقد نمیگیره در صورتی که تو فامیل من همه ده برابر بهترشو میگرفتن انقد که من اون روز خجالت میکشیدم با اینکه پدرشوهرم‌وضع مالیش خیلی خوبه بعد اون جشن مادرشوهرم قهر کرد با من و کلا نگام نمیکرد باهام خییییلی بد رفتار میکرد تمام کادوهای عقدمونو ازمون گرفت اون موقع مادرشوهرم برا شوهرم فرشته بود هنوز نمیدونست چه عفریته ایه با اون اوضاع که اونقد مامانشو دوست داشت و براش اولویت بود حقو به من داد 

خدا نصیب هیشکی نکنه روزایی که من و جاریم خون دل خوردیم تا زندگیامون از هم نپاشه هر چی داشتیم و شوهرامون تو مجردی جمع کرده بودن واسه زندگی ازشون گرفتن یه بدهی هم گذاشتن رو کولشون و بیرونشون کردن از خونه همه جام میرن مظلوم نمایی میکنن مادرشوهرم خودشو میزنه به مریضی که بچه هام ولم کردن 

ولی این عید قراره با برادرشوهرم اینا به همه بگیم چیکار کردن باهامون

بخدا برا هر کی تعریف میکنیم که چرا با خانوادش قهریم همه تعجب میکنن که چطور یه مادر با بچه هاش اینجور ...

عزیزم خب شماهم ضعیف نباشین دیگه از حق خودتون دفاع کنین

بعد اونوقت میگن عاشق همسرمون هستیم آخه این همسر رو همین مادر بزرگ کرده هرچقدر هم عیب داشته باشه احترامش واجبه 

من مطمئنم هر عروسی خوبی کنه خوبی میبینه بعضیا با بی احترامی و بی ادبی حرمت ها رو از بین میبرن