2777
2789
عنوان

عموم پولمون رو پس نمیده 😭😭😭

609 بازدید | 40 پست

خانما عموی من خیلی بد حسابه چند سال پیش بابام ۱۰۰ ملیون تومن بخش پول قرض میده که اون موقع با ۱۰۰ ملیون می‌شده هم خونه ساخت هم وسایل خونه رو خرید من خیلییی بچه بودم ۶ سال طول میکشه پول رو بده آخرش هم دعوا میکنه 

حالا پارسال عموم از بابام ۴۰۰ ملیون پول گرفته و نمیده بخدااا من کلی مشکل دارم یه جراحی دارم پول نداریم فعلا چون زیاده هزینه اش 

ماشینمون داغونه باید عوض کنیم 

بعد چند بار هم بابام گفته عموم نمیده منم میدونم میخواد بازم نگه دار چند سال بعده 

دعای قرآنی چیزی میدونید من بخونممم بلکه پولمون رو پس بدن بخدا لازم دارم😭

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بابات باید چک بگیره وقتی میشناسه چرا میده

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا و قرآن که جادو نیستن 

عزیزم اینا برای اینکه چیکار کنی آفریده شدن

برای راهنمایی 

پدرت و شما باید راهی پیدا کنید و محکم بهش بگید پول و پس بده. متاسفانه اغلب مواقع پول قرض دادن به اقوام این بدی هارو داره

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

خب چرا دوباره قرض دادین!

بابام قرض داده دیگه 

من جراحیم خیلی مهمه نمیتونیم هم بهشون بگیم میخوام برم جراحی 😭

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بابات باید چک بگیره وقتی میشناسه چرا میده

دلم خونِ بخدا من هزار تا مشکل دارم 

۴۰ تا تخود بردار به هر کذوم یک سوره یس بخون بعد نخود ها رو‌بپز 

میتونی همراه چندنفردیگه اینکاروانجام بدی زودتر تموم‌بشه سعی کن یک روز تمومش کنی

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
چرا به آدم بد حساب دوباره پول دادین رو اون پول دیگه حساب نکنید

بابام قرض داده 

من آنقدر ناراحتم خودم هزار و یک مشکل دارم 😭

دعا و قرآن که جادو نیستن عزیزم اینا برای اینکه چیکار کنی آفریده شدنبرای راهنمایی پدرت و شما باید راه ...

دقیقاااا

همون موقع که قرض داد و میخواست پس بگیره زن عموم هر چی از دهنش در اومد به مامانم گفت 

یه دعوا شد اصلا 

الانم نمیده پول رو 

همینا رو بهش بگید پدرت وقتی دیده که یکبار بزور پس داده دوباره نباید قرض میدادامان از دلسوزی پدرا حق ...

دقیقاااا ولی بابام نباید میداد 

الان بازم بهش بگم بره بگه من خسته ام😭😭

۴۰ تا تخود بردار به هر کذوم یک سوره یس بخون بعد نخود ها رو‌بپز میتونی همراه چندنفردیگه اینکاروانجام ...

مرسی عزیزم 

فقط نخود ها رو بعد اینکه پخت چیکار کنم؟