2777
2789
عنوان

استفاده از تجربیات دوستان عزیز

80 بازدید | 5 پست

سلام...امیدوارم حالتون خوب باشه 

دوستان میشه راهنمایی کنید،من با شوهرم چهارروزه بحثم شده قبلا هروقت دعوامون میشد

من واسه آشتی پاپیش میزاشتم ولی ایندفعه بدجوردلموشکست احساس میکنم یکی گلوموگرفته داره خفم میکنه خیلی مغروروخودخواه حتی بحث طلاقم پیش کشید

هم من هم اون بااینک من مقصر نبودم بازم ب من میگه تونفهمی نمیفهمی هر دفعه غرورمواینجوری له میکنه احساساتمودرک نمیکنه

احساس خلع میکنم توزندگیم😔

ازما که گذشت اما..خداوحق!

عزیزم‌‌ من متاهل نیستم ولی میدونم کلا قهر تو زندگی مشترک خوب نیست 

میتونید به هم بگید از رفتار هم خیلی ناراحتید و بهش بگی دلت شکسته اما حرف نزدن و جدا هم خوابیدن فکر نمیکنم دردی رو دوا کنه 

شما باهاش حرف بزن اما سرد تر باش و اگه علت رو پرسید براش کامل توضیح بده

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تاموقعی که ازدواج نکرده بودم دقیقا مث شما،فکر میکردم ومیگفتم قهرواسه

بچه هاست دونفرکه باهم ازدواج میکنن باید هم درد هم صحبت هم باشن ولی ازدواج ک کردم دیدم هیچی اونجورکه بنظرمن درس بوداونجوریام نیس

مقصر اون بود چون رمزگوشیشوعوض کرده بوداولش ب روخودم نیاوردم ولی بعددیدناراحتم ازم پرسیدچیشده منم خیلی عادی ودوستانه جریانوگفتم

بعد کلی قسموآیه ک کسی جزدوستام بهم پیام نمیده

میگم اگ چیزی پنهان نداری چرااینکارومیکنی میگ نمیخام ببینی چی برام میفرستن دیگ صبحش شروع شد اخلاق گندش