2777
2789
عنوان

نگاه کردن شوهر به فیلم های مبتذل

| مشاهده متن کامل بحث + 1730 بازدید | 64 پست
زنده باشید بانو 🙏

میبخشید شما ک مرد هستید جواب بدید ببینم این آقایون چشونه آخه,این دوستمون چیکار کنه ک همسرش تو اینستا و سایتهای بعد ول نگرده,اه

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
تا معتاد نشده ب این چیزا مثلا همین زنایی ک تو اینستا میبینه یا هم فیلم پ و ر ن یکاری کن از سرش بیفته ...

اره به خدا دقیقا معتاد اینستا با اون هنه چرتو پرت شده ولی این فیلمرو شک دارم که هر روز میبینه یا نه حالا فردا خیلی جدی باهاش حرف میزنم ببینم چی میکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما زن دارید؟

سلام

منو یاد فیلم بهروز وثوق انداختید با طرز گفتن تون 😂

بله بانو، متاهل هستم 🙏

🌹🌹آقا هستم🌹🌹تنها 37روز به تولد همسرم باقی مانده است 🌹🌹عزیزم هر روزت مبارک 🌹🌹
میبخشید شما ک مرد هستید جواب بدید ببینم این آقایون چشونه آخه,این دوستمون چیکار کنه ک همسرش تو اینستا ...

دقیقا مرسی که پرسیدی منم میخواستم همینو ازش بپرسم که چرا نگاه میکنن

سلام منو یاد فیلم بهروز وثوق انداختید با طرز گفتن تون 😂 بله بانو، متاهل هستم 🙏

سلام عرض شد

😂😂😂 اخی

میخواستم بپرسم که چرا مردا نگاه میکنن شما خودتون تا حالا پیش اومده که نگاه کنید و جرا نگاه میکنید ممنون اگه جواب بدید🙏

اره به خدا دقیقا معتاد اینستا با اون هنه چرتو پرت شده ولی این فیلمرو شک دارم که هر روز میبینه یا نه ...

حتما در مورد اون پیجش هم حرف بزن بگو زندگی متاهلیه تعهد و اینچیزا پس برا چیه خوشت مباد منم از این پیجا بزنم و اینا سعی کن قانعش کنی بپاکه اون پیجو مطمعنم نصف مشکلت حل میشه یواشکی هی اینستاشو چک کن نزار بفهمه فقط ببین چیکار میکنه چیا میبینه چت ایناش

حتما در مورد اون پیجش هم حرف بزن بگو زندگی متاهلیه تعهد و اینچیزا پس برا چیه خوشت مباد منم از این پی ...

هیییی زبون نفهمه به خدا خیلی زبون نفهمه برم چیشو چک کنم ولی همه دخترای خرابن مردا میان دایرکتش خیال میکنن دخترن پیشنهاد بی شرمانه میدن من چکار کنم

[QUOTE=180726499]تا معتاد نشده ب این چیزا مثلا همین زنایی ک تو اینستا میبینه یا هم فیلم پ و ر ن یکاری کن از سرش بیفته ...[/Qاین زنای تو اینستا با خودشون نمیگن بکی مثل خودشون شوهراشون رو از راه به در میکنن

میبخشید شما ک مرد هستید جواب بدید ببینم این آقایون چشونه آخه,این دوستمون چیکار کنه ک همسرش تو اینستا ...

سلام وقت بخیر 

خب شخصیت ها متفاوت اند

دلیل نمیشه چون من مرد هستم یقینا میتونم جواب بهتری بدم دال بر سوال شما 

متأسفانه گرایش منفی انسانها به عصر الکترونیک و تکنولوژی‌های بوجود آمده بیشتر از نگاه مثبت و کاربردی بهتر است 

اینکه فردی تمایل نشون میده به دنیای مبتذل یقینا یا مشکل روحی دارد یا عدم تامین نیاز جنسی 

هیچکس به اندازه خود زوجین نمی‌توانند این موضوع رو برطرف نمایند 🙏

[QUOTE=180726499]تا معتاد نشده ب این چیزا مثلا همین زنایی ک تو اینستا میبینه یا هم فیلم پ و ر ن یکار ...

عزیزم اینا شوهر ندارن ک,مگرنه کدوم شوهر ی میزاره زنش با س ی ن ه  و ب ا سن لخت دلبری کنه,اینا اون کارن بابا,مشتری دارم برا خودشون

سلام عرض شد 😂😂😂 اخی میخواستم بپرسم که چرا مردا نگاه میکنن شما خودتون تا حالا پیش اومده که نگاه ...

زنده باشید

خب در یک برهه زمانی پیش میاد 

بله شامل حال منم بوده یقینا

اما اینکه تکرار بشه برمیگرده به عدم نیاز جنسی یا مشکل روحی 

حتما با پزشک مشاور گفتمان داشته باشید 🙏