2777
2789
عنوان

نگاه کردن شوهر به فیلم های مبتذل

| مشاهده متن کامل بحث + 1725 بازدید | 64 پست
همه آقایون همینن  توام جنگ راه ننداز،ی بار باهاش حرف بزن بگو دوست ندارم ببینی تکرار کرد بحثش ف ...

چند باره دارم مچشو میگیرم اونم از چیزایی که سرچ کرده اخه از این میسوزم که من هیچی واسش کم نمیزارم اخه چرا باید اینطوری کنه چرا ما همیشه باید ناز بکشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند باره دارم مچشو میگیرم اونم از چیزایی که سرچ کرده اخه از این میسوزم که من هیچی واسش کم نمیزارم اخ ...

خب عزیزم فقط همسرتو اینجوری نیست

بیشتر آقایون همینن نگاهدمیکنن..فقط خیلیا خانوماشون نمیفهمن

این که به روش درنیاری بهتره

ولی من نمیتونم منم از اونجا که سرچ کرده بودفهمیدم تذکر دادم

دیگه ندیدم.

چند باره دارم مچشو میگیرم اونم از چیزایی که سرچ کرده اخه از این میسوزم که من هیچی واسش کم نمیزارم اخ ...

اگه گیر بدی نگا میکنه مثلا وقتی تو نیستی بعد سابقشم میپاکه,بهش بگو اتفاقی فهمیدم میبینی و من اصلا خوشم نمیاد یه ادم با شخصیت از این چیزا نمیبینه و...

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
خوب چرا باید نگاه کنهیعنی منم برم اون کارو کنم

نه گلم شما ب روش خودت ..............

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
اقا ی پیج فیک زده به اسم دختر هر چی دختر بد کارس فالووراشه به خدا اصلا نمیدونم چکار کنم

ای بابا حدسشو میزدم ک یچزی تو اینستا دیده تحریک شده,خدا اونی ک اینستا رو در آورد هزار بار لعنت کنه وحشی خونس,اگه جلو تو این زنا رو نگا میکنه و میدونه توام میدونی یکم کارت سخته چون متاسفانه عادت کرده

ای بابا حدسشو میزدم ک یچزی تو اینستا دیده تحریک شده,خدا اونی ک اینستا رو در آورد هزار بار لعنت کنه و ...

الهی امین اره به خدا داغونم همم دخترای ول بی خانواده پرن تو این اینستا اصلا حذفش نمیکنه میره میبینه تحریک میشه منم که باهاش قهر کارش راحت

الهی امین اره به خدا داغونم همم دخترای ول بی خانواده پرن تو این اینستا اصلا حذفش نمیکنه میره میبینه ...

تا معتاد نشده ب این چیزا مثلا همین زنایی ک تو اینستا میبینه یا هم فیلم پ و ر ن یکاری کن از سرش بیفته من نمیدونم چیکار ولی شاید بهتر باشه از یه مشاور کمک بگیری,والا من ک زنم با دیدن کارای بعضی زنا تو اینستا تحریک میشم چ برسه ب مرد,:-)