امشب ما با هم قهر بودیم من تو اتاق خوابیدم بعد یهو ساعت ۳ بیدار شدم دیدم تو دسشویی داره نگاه میکنه تو سوابقشم رفتم دیدم بلههه دیده چکار کنم میشه راهنماییم کنید ممنون
یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی... تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی... بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای... حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی... خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
اقا ی پیج فیک زده به اسم دختر هر چی دختر بد کارس فالووراشه به خدا اصلا نمیدونم چکار کنم
ای بابا حدسشو میزدم ک یچزی تو اینستا دیده تحریک شده,خدا اونی ک اینستا رو در آورد هزار بار لعنت کنه وحشی خونس,اگه جلو تو این زنا رو نگا میکنه و میدونه توام میدونی یکم کارت سخته چون متاسفانه عادت کرده
الهی امین اره به خدا داغونم همم دخترای ول بی خانواده پرن تو این اینستا اصلا حذفش نمیکنه میره میبینه ...
تا معتاد نشده ب این چیزا مثلا همین زنایی ک تو اینستا میبینه یا هم فیلم پ و ر ن یکاری کن از سرش بیفته من نمیدونم چیکار ولی شاید بهتر باشه از یه مشاور کمک بگیری,والا من ک زنم با دیدن کارای بعضی زنا تو اینستا تحریک میشم چ برسه ب مرد,:-)