یکو سیصد پس انداز داشتم که بهمن ماه شوهرم بطور اتفاقی فهمید ازم گرفت چند روز پیش هم صدو پنجاه هزار تومن پس انداز مخفی داشتم اون لو رفت دیشب بهم نیگه ازت خوشم نمیاد گفتم چرا گف چون که دزدی ... دلم داره میترکه دلم میخواد داد بزنم خونه مادر شوهرمم نمیتونم صدامو در بیارم حالم بده دیشب زیره لحاف اینقدر بی صداگریه کردم سرم داره میترکه نتونستم بخوابم
مگه 450تومن چقدر پوله که بهت میگه دزد پول یه مانتو هم به زور میشه کاش طوری پنهان میکردی نمیفهمید مگه آدم از خرج ماهانه اش بزاره کنار برای روز مبادا دزده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ۱ تومن قایم کرده بود تو کفش مجلسیام داخل کمد لباس. وقتی رفتم آرایشگاه دخترم رفته کفش برداره پولها ریختن بیرون. شوهرم گفت چه پولی . (روز پدر بر شوهرم رفتیم لباس گشتیم خودش پولش داد نزاشت من بدم). گفتم پول بر پیرهنت گذاشته بودم کنار اون. حالا نگه داشتم عید برات یه چیز بخرم.
کجا میزاری که لو میره. من ۱ تومن قایم کرده بود تو کفش مجلسیام داخل کمد لباس. وقتی رفتم آرایشگاه دخت ...
من پولامو تو ظرف سوپ خوری چینیم تو تزیینیا قایم کرده بودم
خوب جایی بود پیدا نمیشد اصن 😄😄😄😄😄
یه بار اومد خونه گفت کارتمو گم کردم نقدی ندارم
منم برداشتم بهش دادم
گفت شیطون عجب جا مخفیایی داری😄😄😄😄
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍