2777
2789
بعد که کتک میزنه ازش متنفر نمیشی؟

عزیزجان بالاتر گفتم اصلا کتک نمیزنه 

ولی همون دعوا که می‌کنه تا دو روز ازش بدم میاد 

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
شوهر منم گاهی دخترم صدام میزنه،منکه دوست دارمپایدار باشید

عزیزمی ❤️❤️❤️به هم چنین 😘

خوبه ولی نه همیشه 😅

دیروز به مناسبت روز دانش اموز پسرمونو بردیم شهربازی 

به مرده میگه دوتا بلیط بدین واسه بچه هام 😑

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمی ❤️❤️❤️به هم چنین 😘خوبه ولی نه همیشه 😅دیروز به مناسبت روز دانش اموز پسرمونو بردیم شهربازی به ...

شوهر من همه میدونن بچه نداریم

ولی مثلا تلفنی داره صحبت میکنه میگه فلان روز بچم کار داره و...

از من به عنوان بچش یاد میکنه🤐🤨🥹

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

میدونی چرا چون بعد از دعوا با این حرفاشون میان نازتو میخرن

هیچوقت هیچوقت 

این ناز کشیدن ها اون درد وحقارت کتک رو از بین نمیبره

ولی چه کنم که مجبورم به سوختن و ساختن

وگرنه شوهر منم بعد دعوا خیلی ناز میکشه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

شوهر من همه میدونن بچه نداریمولی مثلا تلفنی داره صحبت میکنه میگه فلان روز بچم کار داره و...از من به ...

حس خود بزرگ بینی دارن 😅

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
عزیزم هیچوقت همچین چیزی از روزگار نخوا .. مرد حتی صداشو ببره بالا دلت می‌شکنه چه برسه کتک بزنه ..دوس ...

حس میکنم اگه تجربه کنم همونی میشم که شما میگی ولی الان که تجربه ندارم و فقط رمان عاشقانه خوندم حس میکنم دعوا و کتک شیرینیه یه زندگین

جدی؟من دوس دارم کتک بخورم پس باید مادرشو موردعنایت قرار بدم😂😂

شفای عاجل انشالله

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

مازوخیسم داری

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یه متخصص مغز و اعصاب برو کار تو از روانپزشک گذشته

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت