2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم بعده پانزده سال زندگی بهم گف دزد

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 84 پست

ازاین به بعدخوب خرج خودت کن خوب بخروبپوش

بهش رودادی دیگه

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

حتما داره باخودش فکر میکنه چقدر دیگه پولاشو قایم کردی براخودت و نمیدونه. من همیشه پس انداز دارم ولی شوهرم میدونه فقطم مال خودم نیست مال هردومونه چون پولیه که خودش دراورده وهمه پولاشو میسپره به من که من مدیریت کنم چون خودش خیلی سرش شلوغه .وهمیشه خودش میگه خیالم راحته که وقتی تو میگی هیچی پول نداریم حداقل یه تومن زیرفرشا قایم کردی😂😂😂

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پس اندازو نزار بفهمه نهایت نمیتونی تو خونه نگه داری بده به مادرتون نگه دارند.بعد مبلغ قابل توجه ای شد خواستی کاری بکنی چیزی بخرید خانوادت بعنوان قرض اونو بهت بدن بعدشم بگن بخشیدیم به خودتون. 

چون شوهرت اینطوری گفته شماهم اینکارو کن یا کلا بیخیال پس انداز کردن شو برای خودت خرج کن

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️

پس انداز مخفی اشتباهه . من همیشه دارم مخفی هست مثلااا.. ولی چندباری گیر افتادیم در اوردم دادم به شوهرم  خوشحال شده همیشه میدونه من یه مقدار قایم کرده دارم چقدر و کجاش نمیدونه .. خودت ناراحت نکن گلم و بهش بگو این از زنیت و کاردانیم هست که برای روز مبادا پس انداز دارم .

🤦‍♀️🤦‍♀️ قبل ازدواج باید این مسائل رو باهاش مطرح میکردی و با هم به توافق میرسیدید بعضی اقایون هنو ...

والا ماهمه جورصحبت کردیم بمن  گفت یهفته بعدازعروسی کار بعد 5سال نشستم توخونه یکماه پیش رفتم سرکار ازاولش شروع کرداجاره خونه روبده قبض ابو برقو بده منم استعفا دادم

حرف شوهرت واقعا بد بوده ولی نمیشه کاملا قایمکی پس انداز کرد ک باید تا حدودی شوهرتو در جریان میذاشتی ولی مقدارشو نمیگفتی مثلا  اگه  پول برای خرید میگرفتی میگفتی تهش یکم موند ک خودم برداشتم میدونی اون الان فکر میکنه خیلی بیشتر از اینا دور از چشمش پس انداز کردی و بی اعتماد شده البته اصلا رفتارش قابل توجیه نیست

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
چرا مردا چشم‌ندارن زنشون پول داشته باشه یا پس انداز یا درامد؟  چرا دلشون میخاد میخاد همیشه دست ...

من هرچی طلابوددادم براماشین گفت قرض چندساله گذشته نداد... پول توجیبی بهم 90میده دیروزوقت ناخن داشتم بعدازابن همه سال که ارایشگاه نرفتم گفتم 150بده بهم گفت ازپول لباسا عیدت کم میکنم😏

والا ماهمه جورصحبت کردیم بمن  گفت یهفته بعدازعروسی کار بعد 5سال نشستم توخونه یکماه پیش رفتم سرک ...

میگفتی بهش مگه وظیفه منه ک بخوام هزینه های زندگی رو پرداخت کنم؟؟

باید جلوش وایمیستادی.

البته خوبه ک زن به همسرشم کمک کنه تو ی سری از چیز ها اما اختیاری باشه ن اینک شوهرش بهش دستور بده و مجبورت کنه . 

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"