2777
2789
عنوان

خانمای خوش سلیقه وباایده لطفا

79 بازدید | 10 پست

خانما من بعد عید اگه شرایط کرونا درست شده باشه برج۳

میخوام برای دخترم تولد بگیرم

به این صورت که توتالار فقط شام ومیوه بدون رقص

چطور لباسی بپوشم؟؟؟که شیک و خوشگل باشه

تولد بدون رقص ک حال نمیده مهمونا بیان بهم نگاه کنن؟!

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه متاسفانه به این زودی نمیشه چون هنوز نه واکسنی زدیم و نه حتی خریدیم

پس انشالله هروقت که شرایطش بود به نظرم رقص رو حذف نکن چون بچه ها بخصوص عاشق رقص و موزیکن

لباس شما هم بهتره با تم تولد و لباس دخترتون ست باشه

یه مدل عروسکی خیلی خوبه به نظرم

اول اینکه متاسفانه به این زودی نمیشه چون هنوز نه واکسنی زدیم و نه حتی خریدیم پس انشالله هروقت که شر ...

یعنی لباس مجلسی.خودمم اینطوری بهتر دوست دارم البته اگه شربیماری کم شده باشه

چون ممکنه کرونا کامل نرفته باشه میخوام هم تعداد کم باشه هم وقت کمتری جمع باشیم

خب نگیری ک سنگین تری اینهمه هزینه الکی هم نمیکنی

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
یعنی لباس مجلسی.خودمم اینطوری بهتر دوست دارم البته اگه شربیماری کم شده باشه

لباس فانتزی عروسکی با دخترت ست کن

تم تولدو با لباست ست کن

بستگی به فصل داره و اینکه اون چه رنگی دوس داره

ولی برای دخترا من تم گلبهی، خالخالی، یاسی، پاستیلی، پرتقالی و سرخابی رو پیشنهاد میکنم

البته هررنگی انتخاب کردی حتما با سفید ترکیب کن که خیلی غلیظ نشه

(من تو مغازه تم تولد کار کردم قبلا عاشق این دنگ و فنگام😂)

لباسم یه سرچ بزن مدل عروسکی ست مادر و دختر 

لباس فانتزی عروسکی با دخترت ست کن تم تولدو با لباست ست کن بستگی به فصل داره و اینکه اون چه رنگی دو ...

مرسی عزیزم 

منم اینجور چیزا روخیلی دوست دارم همیشه ازچندماه قبل برنامه میچینم واسش😉😁