2777
2789
عنوان

درباره ی روش سابلیمیران کسی میدونه حقیقت داره یا خیر؟واسه افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 3329 بازدید | 103 پست
حدودا شیش ماه یکبار اینا  بعضی نقاط  خیلیییی کم مو درمیاد

چه عالی منم بگوشم امیدوارم جواب بده☺

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
ساب تغییرات انجام میشه اما میگن بهای سنگینی دار یعنی  یه تاثیر بدی میذاره یه جای دیگه بزرگترین ...

چه بهایی؟یعنی چی متوجه نشدم من ساب افزایش قد گرفتم ولی نمیدونم چرا ازصدای نجوا میترسم 😢

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا چیز بگو من دلک خنک بشه😐حذاقل بگو احمق خودتی🥺چرا ساکت موندی؟😳

حوصله بحث کردم ندارم هرکس توهین میکنه مثلا میگه احمق مطمعن باش خودش احمقه وگرنه من یه سوال کردم جوابم فحش نبود 

حدودا شیش ماه یکبار اینا  بعضی نقاط  خیلیییی کم مو درمیاد

شما نمیدونین چرا از ساب نجوا ترسیدم من ؟😢دلم هوری ریخت 

حوصله بحث کردم ندارم هرکس توهین میکنه مثلا میگه احمق مطمعن باش خودش احمقه وگرنه من یه سوال کردم جواب ...

این ادمارو جوابشونو ندی پرو میشن فکر میکنن حق دارن با همه اینجوری حرف بزنن

خدایا خداوندا..در نینی سایت، در این سرزمین عجایب خودت حافظ و نگهدار برگ های من  باش🤲😐.نامه ای به فرزندم: 👈دختره قشنگم پرنسس من  میدونم ک خیلی بی قراری دلت میخواد زود تر بیای تو بغله من بزرگت کنم با هم آهنگ بذاریم قر بدیم با هم  بریم بازار ناخناتو لاک بزنم موهای موج دارتو بلند کنم تا روی باسنت پیرهنای رنگی رنگی تنت کنم و برام قر و قمیش بیای و  یه دختره  مستقل و قوی بار بیارمت.یه دختره هنرمندددد .باهووشش. زرنگگگ و دلبرررر ازونا ک از یه طرف دل میبره از یه طرف میزنه چش و چال پسرارو درمیاره ...آماااااااا اول باید بابای خوش اخلاق پولدار خوشگل قد بلند خوش هیکلت  پیدا بشه نگاهش گره بخوره تو چشمای شهلای من عاشقم بشه بیاد منو بگیره بعد تو بیای همینجوری ک نمیشه😏فعلا ک بابات حق من و تو رو داره خرج دوست دخترای جز زدش میکنه 😏😏خیر نبینن الهی😏🤲.  سیاوش قمیشی👈من فقط عاشق اینم روزایی که با تو تنهام کار و بار زندگیمو بذارم برای فردا🥺🌼فرامرز اصلانی👈یه روز یه خونه ای بود که تابستونا روی پشت بومش ولو میشد خورشید درخت انجیره پیری ک تو باغ بود  همه ی کودکی های مرا میدید🥺🌼عااشق آهنگای سیاوش قمیشی و فرامرز اصلانیم😍🥰.
چه بهایی؟یعنی چی متوجه نشدم من ساب افزایش قد گرفتم ولی نمیدونم چرا ازصدای نجوا میترسم 😢

از سابلیمیران؟؟ منبع دقیقی نیس اما شنیدم یکی برا چشم استفاده کرد بود سر درد شده بود من برا ثروت و محبت عالی جواب داد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اگه حس بدی داری گوش نده اصلا...

من فقط اینجوریم با واسه همه س؟شما امتحان کردین ؟

از سابلیمیران؟؟ منبع دقیقی نیس اما شنیدم یکی برا چشم استفاده کرد بود سر درد شده بود من برا ثروت و مح ...

شما نترسیدید ازصدایه نجوا؟

از سابلیمیران؟؟ منبع دقیقی نیس اما شنیدم یکی برا چشم استفاده کرد بود سر درد شده بود من برا ثروت و مح ...

اره از نجوا ترسیدم 

شما نترسیدید ازصدایه نجوا؟

نه اصلا مشخص نیس دقیق چی میگه من یه جدید گرفتم فردا میشه روز سوم بقیه اش سایلنت گوش میدم اما اگر حس بد داری گوش نده خودش گف

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من چند وقت ساب ۶ اینچ رو گوش دادم حدود یک ماه دوسانت رشد کردم اما بعد ول کردم مشکلی داشتم وقت نداشتم گوش کنم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔