2777
2789
عنوان

درباره ی روش سابلیمیران کسی میدونه حقیقت داره یا خیر؟واسه افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 3330 بازدید | 103 پست
بله بنده هم استفاده کردم و نتیجه گرفتک البته برای قد استفاده نکردم

برا چی استفاده کردی من قبلا رایگان از تل گرفتم نتجیه داد دیروز از سایت یکی خریدم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

سفیدی پوست و از بین رفتن موهای زائد یه مدتم ساب کم شدن استرس گوش میدادم واقعاااا عالی بود

موهای زائدت از بین رفت واقعا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون 😐

دوتا چیز بگو من دلک خنک بشه😐حذاقل بگو احمق خودتی🥺چرا ساکت موندی؟😳

خدایا خداوندا..در نینی سایت، در این سرزمین عجایب خودت حافظ و نگهدار برگ های من  باش🤲😐.نامه ای به فرزندم: 👈دختره قشنگم پرنسس من  میدونم ک خیلی بی قراری دلت میخواد زود تر بیای تو بغله من بزرگت کنم با هم آهنگ بذاریم قر بدیم با هم  بریم بازار ناخناتو لاک بزنم موهای موج دارتو بلند کنم تا روی باسنت پیرهنای رنگی رنگی تنت کنم و برام قر و قمیش بیای و  یه دختره  مستقل و قوی بار بیارمت.یه دختره هنرمندددد .باهووشش. زرنگگگ و دلبرررر ازونا ک از یه طرف دل میبره از یه طرف میزنه چش و چال پسرارو درمیاره ...آماااااااا اول باید بابای خوش اخلاق پولدار خوشگل قد بلند خوش هیکلت  پیدا بشه نگاهش گره بخوره تو چشمای شهلای من عاشقم بشه بیاد منو بگیره بعد تو بیای همینجوری ک نمیشه😏فعلا ک بابات حق من و تو رو داره خرج دوست دخترای جز زدش میکنه 😏😏خیر نبینن الهی😏🤲.  سیاوش قمیشی👈من فقط عاشق اینم روزایی که با تو تنهام کار و بار زندگیمو بذارم برای فردا🥺🌼فرامرز اصلانی👈یه روز یه خونه ای بود که تابستونا روی پشت بومش ولو میشد خورشید درخت انجیره پیری ک تو باغ بود  همه ی کودکی های مرا میدید🥺🌼عااشق آهنگای سیاوش قمیشی و فرامرز اصلانیم😍🥰.
بزنین گوگل متوجه میشن کاملش رو خودمم اصلاعات دقیق نمیدونم یه چیزی فهمیدم فک کنم فایل صوتیه گوش میدی& ...

بله من قبلا استفاده کردم در کنار شکر گزاری روزانه عالی بود

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ببخشیدا اما چقدر احمقید که با این روش سعی میکنید به خواسته هاتون برسید سابلیمینال تمامی علم ها رو ن ...

حتی شرکت های بزرگ هم از این ترفند استفاد ه میکن ادم های ثروتمند هم دیدن 

خیلی خب پس با تلقین و گول زدن خودتون احساس خوبی درباره خودتون پیدا کنید استارتر عزیزم گاهی بعضی چ ...

تازه من شنیدم چشم ضعیف هم درمان می کنتد

ایت و شاخام دراومد😕

دنیا اونقدرها جدی نیست   
خیلی خب پس با تلقین و گول زدن خودتون احساس خوبی درباره خودتون پیدا کنید استارتر عزیزم گاهی بعضی چ ...

من خیلی نمونه دیدم تغییر رنگ چشم دادن حتی تو همین جا ولی شما ارتعاشت منفی هس با این دید منفی پیشرفت نمتونی با ساب بکنی من ساب ثروت گوش میدادم هر روز جذب پول داشتم بگم بهت چ قدر شوکه میشی

حتی شرکت های بزرگ هم از این ترفند استفاد ه میکن ادم های ثروتمند هم دیدن 

بله اینکه رو ناخودآگاه آدم به فکری القا بشه فرق داره

مثلا با استفاده از نمادها و صحبت هاشون و...

اینطوری چیزی که میخوان رو توی سر ما فرو میبرن

اما این عزیزان میگن که با گوش دادن به چند تا وویس چشمای سیاهمون رو آبی کنیم یا قدمون رو بلند کنیم یا موهامون رو بور کنیم

😑😑😑اسمشم گذاشتن سابلیمینال

من خیلی نمونه دیدم تغییر رنگ چشم دادن حتی تو همین جا ولی شما ارتعاشت منفی هس با این دید منفی پیشرفت ...

شما پیشرفت کن

من دلیل علمی آوردم

ببینم ژنت رو میتونی تغییر بدی یانه🙃🤣🤣

من خیلی نمونه دیدم تغییر رنگ چشم دادن حتی تو همین جا ولی شما ارتعاشت منفی هس با این دید منفی پیشرفت ...

شما مگه از نزدیک دیدیدشون؟؟مگه واقعا تغییر کردنشونو دیدید؟؟؟خیر

تو نی نی سایت دروغ زیاد میگن و هر آدمی میتونه اینجا فعالیت داشته باشه

اینکه به حرفای کسایی که نمیشناسیدشون انقدر تعصب دارید برام عجیبه

شما مگه از نزدیک دیدیدشون؟؟مگه واقعا تغییر کردنشونو دیدید؟؟؟خیر تو نی نی سایت دروغ زیاد میگن و هر آ ...

من از ساب تغییرات بدنی استفاده نکردم تا ب حال . ولی از  ساب ثروت بی نهایت نتیجه گرفتم البته مثل اینه شما در طول روز چند بار میتونی ب خودت بگی من پولدارم ته اش میشه 1000بار بگی  خب ولی ساب هر ها درجه بندی دارن 32هزار لایه هس گ هر دقیقه 32000هزاربار میگه این گفتن تغییر میده باور رو لایف استایل رو من نمیدونم شما چ قدر ب قانون جذب و ارتعاشات اشنایی دارید  ولی ساب رو اول باید سه روز فرم نجوا گوش بدین مقاومت ذهن بره ..درکنارش شکرگزاری کنید و همانند ثروتمند برخورد کنید حستون رو ب پول خوب کنید  ک خودش خیلی مفصله برای من واقعا جذب پول داشته  یه روز ب حسابم میاد یه روز تخفیف میدن بهم یه روز هدیه میرسه 

شما پیشرفت کن من دلیل علمی آوردم ببینم ژنت رو میتونی تغییر بدی یانه🙃🤣🤣

ساب تغییرات انجام میشه اما میگن بهای سنگینی دار یعنی  یه تاثیر بدی میذاره یه جای دیگه بزرگترین کسایی ک ساب تخصصی دارند روی ثروت و روابط  اعتماد ب نفس کار میکنند