2777
2789

خیلی حس خوبیه که مثلا وقتی اون پولش جایی گیره تو براش پول بزنی

حس قدرت میده به آدم یجورایی.

واقعا تنها فایده و مزیت سرکار رفتن همینه حس استقلال...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سراسر فایده و مزیته 

واقعا اگه قرار باشه یه روز وارد زندگی مشترک بشم دلم میخواد تو همه چیز باهم شریک باشیم نه اینکه صرفا کار خونه ، کار من باشه یا کار بیرون صرفا کار اون باشه دلم میخواد تو هر دوش به یه اندازه شریک باشیم 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

تو ۸۰ درصد مواقع باید خرج شوهرتم بدی 😄

بستگی داره به نوع آدمش

منکه همه پولم برای خودمه ولی دوست دارم کمک خرج باشم حس خوبی میده بهم 

و البته که پول دستش بیاد باز پول منو میده😅

سراسر فایده و مزیته واقعا اگه قرار باشه یه روز وارد زندگی مشترک بشم دلم میخواد تو همه چیز باهم شریک ...

اره منم همیشه میگم همه کارا مشترکه

چه کار خونه چه هرچی

ولی خب چون حقوق اون بیشتر صرف خرج و مخارج میشه من بیشتر کار خونه انجام میدم.

فقط مراقب باش وظیفه ات نشه.مرزا خیلی باریکن

اره بابا حواسم هست😅

تازه اینم که میدم باز خودش سرماه بهم برمیگردونه همیشه 

ولی این حس که من در مواقع نیاز ذخیره خودمو دارم برای زندگی خیلی خوبه اونم دلش گرم میشه یجورایی

خیلی... منم گاهی کم میاره بهش کمک میکنم ولی باز با یک مبلغ اضافه برمیگردونه☺️

آخی دقیقا همینطوریه

این حس واقعا جزو حسای خوبه

تازه من خیلی دیرتر از هم سنام مستقل و حقوق بگیر شدم ولی دوستم تو سن کم و وقتی مجرد بود مستقل شد اصلا دنیایی داشت بیا و ببین