2777
2789
عنوان

درباره ی روش سابلیمیران کسی میدونه حقیقت داره یا خیر؟واسه افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 3323 بازدید | 103 پست
بستگی داره،برای همه ممکنه اینطورنباشه،اصولا سابهای که بهت حس منفی میدن (حتی اگه معتبر باشن)نباید گوش ...

تو تلگرام ازشون پرسیدم گفت با صدای کم گوش بده 

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
بعنی اگر نصفه ولش کنیم قد کوتاه تر میشه؟😳😳مگه میشه قد آب بره 

نه فقط رشدی که کرده برمیگرده باید تثبیت بشه تابرنگرده 

من کی گفتم کوتاه تر شدم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخایین ادامه بدین ؟

والا واسم مشغله پیش اومد چون فایلهای قد نسبت به بقیهطولانیتر باید گوش داده بشه مثلا حدود ۶ ماه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه نفر میشه به من بگه اصن سابلیمینال چیه و چی کار می کنه؟😂

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗
ببخشیدا اما چقدر احمقید که با این روش سعی میکنید به خواسته هاتون برسید سابلیمینال تمامی علم ها رو ن ...

دیوونه😄😄

۲۰۰۰ تا پرونده خودشفادهی ذهنی سخت ترین بیماری ها هست تو امریکا ک علم پزشکی نمیتونه بگه چطور اتفاق افتاده :|    علم کیلو چنده باو🤣🤣

برو نیروی چی رو ببین چطور کار میکنه...تو ژاپن اموزش میدن یارو با کمترین فشار میزنه ۸ تا اجر میشکونه با ذهنش

اطلاعات نداری جو الکی نده دیگرانو منحرف نکن

ببخشیدا اما چقدر احمقید که با این روش سعی میکنید به خواسته هاتون برسید سابلیمینال تمامی علم ها رو ن ...

شمایی که بقیه رو احمق خطاب میکنی و خودتو علامه دهر میدونی بهتره صحبتای پزشکای دنیارو هم درباره ضمیر ناخوداگاه و قدرت ذهن انسان بشنوی! و اطلاعات شخمی تو به عرض بقیه نرسونی

خیلی خب پس با تلقین و گول زدن خودتون احساس خوبی درباره خودتون پیدا کنید استارتر عزیزم گاهی بعضی چ ...

وقتی انقد شل مغزی که نظر پزشکای دنیارو رد میکنی و اطلاعات شخمیتو به بقیه منتقل میکنی و امیدشونو ناامید میکنی خدا تو راهِ خودت میاره مطمئن باش

هه ابله

به هیچچچچچچ وجه گوش ندید که تاثیر زیادی روی روح و ذوان و مغزتون میذاره و پشیمانی بعدش هیچچچچ سودی نداره

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺

این حرفو نزن علم همه چیز نیست اگه اینجور بود تو نباید به خدا اعتقادی داشته باشی چون علم ثابتش نکرده بعدشم منو دوستم گوش دادیم اون ۵ سانت قد کشید تازه بعد از بستن صفحات رشدش