2777
2789
عنوان

تخليه ژل پاژ

27689 بازدید | 97 پست

بچه ها تو رو خداااا هر كسي ژل باژ تخليه كرده بياد بگه كجا تخليه كرده و الان صورتش اوكي هست؟من داغونم ميخوام از دكترم شكايت كنم حال روحيم خيلي بده كمكم كنيد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نزدم ده سال پيش زدم الان تخليه كردم ولي صورتم داغونه كرج هستم

ببين نمي دونم چطوري تخليه كرده با نيدل زخيم زده و فشار داده رو نميدونم ... اما سيپرو و مترونيدازول فراموش نشه ضمنا ورمش طبيعيه اميدوارم يكدست خارج كرده باشه سوالي داشتي بپرس

ببين نمي دونم چطوري تخليه كرده با نيدل زخيم زده و فشار داده رو نميدونم ... اما سيپرو و مترونيدازول ف ...

ببين من پيش دكتر باريك بين تخليه كردم همزمان دكتر راديولوژي سونوگرافي ميكنه و دكتر باريك بين ژل رو با ساكشن تخليه ميكنه،خيلي كارش خوبه واسه همين انقدر گرون ميگيره،من از مرداد تا الان ٤ بار تخليه كردم و زير پوستم مثل سنگ سفت شده و اين داره منو ديوونه ميكنه صورتم قلمبه قلمبه شده و بد فرم،ورم ندارم صورتم سفت شده

ببين من پيش دكتر باريك بين تخليه كردم همزمان دكتر راديولوژي سونوگرافي ميكنه و دكتر باريك بين ژل رو ب ...

سفتيها همون ورمه بعد از تخليه كامل به دكترت بگو كه تريامسينولون يا دپامدرول ١ به ٣ تزريق كنه در موضع تخليه شده كه داكتيو كامل بشه دوره درمان طولانيه نگران نباش

سفتيها همون ورمه بعد از تخليه كامل به دكترت بگو كه تريامسينولون يا دپامدرول ١ به ٣ تزريق كنه در موضع ...

ببين ورمم كامل رفته،الان هيچ ورمي ندارم،دكتر تريام هم با غلطت مناسب برام تزريق كردن سه بار،سفتيهاي سمت چئم اوكي شد،ولي سفتيهاي سمت راست به حدي زياد و ترسناكه كه اگه دست بزني انگار سنگ زير پوستمه،يه تيكه سفته،دكتر يه ليزر كم توان بهم داد،گفت روزي دو بار دو دقيقه رو سفتيها بگيرم و گفت به مرور خوب ميشه و نهايتا گفت اگه خوب نشد برات كورتاژ ميكنم،قبلا هم لبم سفت بود كورتاژ كرد نرم شد،تو نميدوني من چه درد و استرس و عذابي دارم ميكشم،خدا نصيب هيچ كس نكنه،به خدا جواني و عمرم رفت،اعتماد به نفسمو از دست دادم ،من ديگه اون دختر سابق نيستم و نميشم،تو رو خدا هر كي نوشته هاي منو ميخونه ژل نزنه،ژل بوتاكس و تمام اينا حتي بهترين ماركش عوارض داره و ممكنه به صورت كسي نسازه و حالا بيا و درستش كن😢

سفتيها همون ورمه بعد از تخليه كامل به دكترت بگو كه تريامسينولون يا دپامدرول ١ به ٣ تزريق كنه در موضع ...

ممنونم از همدرديتون عزيزم🙏انقدر استرس دارم كه دست چپم لمسه به خدا،اون همه هزينه ي تخليه و اين همه سفتي و گود شدن و دفرمگي صورت بعد از تخليه

ببين ورمم كامل رفته،الان هيچ ورمي ندارم،دكتر تريام هم با غلطت مناسب برام تزريق كردن سه بار،سفتيهاي س ...

ژل ب كجا زده بودي

واي ترسيدم ميخاستم برم انجام بدم

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
ژل ب كجا زده بودي واي ترسيدم ميخاستم برم انجام بدم

من ده سال پيش زدم،بيست سالم بود،خيلي بچه بودم خط خنده و لبم رو زدم،ولي دكتر نامردي كه برام  تزريق كرد نگفت ژل دائميه و گفت جذب ميشه،از سه سال پيش لبم و خطخنده م خيلي بد فرم شد و رفتم تخليه،از مرداد پارسال درگير تخليه هستم ٤ بار تخليه كردم هزينه ي زياد تخليه و درد زياد،الان صورتم مثل سنگ سفت شده و دارم داغون ميشم

من ده سال پيش زدم،بيست سالم بود،خيلي بچه بودم خط خنده و لبم رو زدم،ولي دكتر نامردي كه برام  تزر ...

واقعا؟

مگه چ ژلي استفاده كرده!؟

منم خط خندم داره شكل ميگيره ميخاستم برم اينو بزنم

يعني نزنم؟

چربي هم تزريق بشه همينطوره؟ مشكلي داره اونم

ميشه بگي چ برندي بوده

خدا كنه مشكلت حل بشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
واقعا؟ مگه چ ژلي استفاده كرده!؟ منم خط خندم داره شكل ميگيره ميخاستم برم اينو بزنم    ي ...

چربي باعث ورم و پف مصنوعي و ناجور صورت ميشه بعد از يك مدتي كه لوك و مهره مهره ميشه

فقط ژل اونم هيالورونيك اسيد