2777
2789
عنوان

خانوما هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 39 پست
خب این یعنی از قبل ناراحته. مثلا یا با رفتن شما مخالف بوده یا احتمالا قبلش بحثی داشتید  احتمال ...

اره بدش میاد شب جایی بمونم

اونم خونه غریبه اما خب من مامانم همراهم بود

دلیل رفتارش رو نمیپرسید؟ یعنی اهل این که بگید چرا و توضیح بده چرا ناراحته و اینا نیستید؟

حالا اگ پیام بده میپرسم چون از دیشب خبری ازش نیست منم‌ترجیح میدم‌خودش اول پیام بده

اما خب دوس دارهوهمیشه حرف حرف خودش باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی سختمه که زنگ نزنم و پیام ندم ولی گاهی به زور این کارو میکنم. اما اون اگر قهر باشه بالاخره م ...

دقیقا مثل آبجی منی وقتی قهرن نه میتونه بخوابه  نه غذا میخوره همشم گریه میکنه 😑دیوونم کرده 

خب شاید شوهرش اونقد سنگدل بود ‌ک‌نمیومد اشتی من دارم اینجوری میشم چون‌اگ باهاش حرف نزنم ی هفته هم ط ...

نه خیلی مغرور .نباید این جوری باشه نباید خودخواه باشه باید اشتباهش رو بپذیره و بیاد آشتی کنه 

اره بدش میاد شب جایی بمونم اونم خونه غریبه اما خب من مامانم همراهم بود

مثلا من باشم ازقبل انقدر بحث میکنم تا راضی شه که بمونم. یعنی معمولاً بالاخره هر جور شده راضیش میکنم ‌ 

کاری که مخالفه انجام نمیدم که لج نکنه

بابام هم این مدلی بود خیلی بدش میومد خلاف نظرش کاری کنم. عادت کردم یه جوری برای کاری که میخوام رضایت بگیرم ‌ 

اما واقعا هم دلیل مخالفت رو میپرسم و فکرمیکنم

یعنی حتی گاهی مامانم میگه فلان چیز رو نمیخواد به بابات بگی خودت انجام بده. اما من همیشه گفتم و رضایت گرفتم ۹۰ درصد اوقات عوضش کمتر با بابام یا نامزدم دعوام میشه. دیگه اون ده درصد هم که نتونستم راضی کنم به ارامش خانواده میرزیده‌

دقیقا مثل آبجی منی وقتی قهرن نه میتونه بخوابه  نه غذا میخوره همشم گریه میکنه 😑دیوونم کرده  ...

من اوایل خیلی گریه میکردم اما ی مدته سنگدل شدم مشابه خودش

هر طورم باشه نمیرم اشتی تا خودش حرفی بزنه

مثلا من باشم ازقبل انقدر بحث میکنم تا راضی شه که بمونم. یعنی معمولاً بالاخره هر جور شده راضیش میکنم ...

ولی وقتی مخالفن نمیام کاری کنم و محلشون ندم‌ 

چون تهش لج میکنن از دماغت در میاد یا با قهر یا دعوا

نه خیلی مغرور .نباید این جوری باشه نباید خودخواه باشه باید اشتباهش رو بپذیره و بیاد آشتی کنه

من مغرور نیست خیلی شوخه یکمم خودخواه لوسم هست همیشه میخاد نازشو بکشی 

اون بیشتر از من‌ناز میکنه

حالا ی هفته باهاش قهر بودم‌حرف نمیزدن به خونوادمم گفتم هرچی بشه نمیخامش اخلاقش بده خودشو تو خونه حبس کرده بود گریه زاری پیش‌همه میگفت من‌تنها امیدم همسرمه اونم‌ک میخاد تنهام بزاره دیگ هیچکیو نمیخام

دقیقا مثل آبجی منی وقتی قهرن نه میتونه بخوابه  نه غذا میخوره همشم گریه میکنه 😑دیوونم کرده  ...

منم اینجوری ام. خودم هیچ وقت با هیچ کس قهر نمیکنم شده کنترلمو از دست بدم حرف چرت بزنم اما از نظر من قهر بدتره! اون میگه حرف زدن اونجوری تو عصبانیت حرمت هارو میشکنه و دوست نداره اون موقع حرف بزنه و میخواد سکوت کنه. بعدم چون حریف زبون من نمیشه در لحظه عصبانیت 😄 ترجیح میده بره ساکت بمونه و هی قیافش دلخوره می‌ره با رفیقاش چت میکنه من حرص میخورم میگم بی خیالی من برات مهم نیستم. ولی بالاخره یذره بگذره به حرف میارمش. البته من خیلی اهل بحثم و اصلا اینجوری باهاش اشنا شدم و قبولش کردم که بشه باهاش بحث منطقی کرد. برای همین انقدر گفتم قهر بده و ضرر داره زتدگی سرد میشه که کش نده قضیه رو. اما منم باید موقع ناراحتی از کنترل خارج نشم. وقتی ناراحتم اولش مهربونه هی من غر میزنم گاهی یه حرفی که میدونم بدش میاد میگم لجش میگیره 

من اوایل خیلی گریه میکردم اما ی مدته سنگدل شدم مشابه خودش هر طورم باشه نمیرم اشتی تا خودش حرفی بزنه

آبجیمم الان داره سعی میکنه مثل خودش باشه. آخه آدم چقدر ظرفیت داشته باشه که همش قهر قهر قهر به خدا من روانی شدم از دستشون وقتیم قهر میکنن آبجیم میاد پیشم خوب درد و دل میکنه بعد میگه یه راه حل بده وقتیم میگم صبر کن خودش زنگ بزنه میگه نه تو افکارت بچه گونست😐

ولی وقتی مخالفن نمیام کاری کنم و محلشون ندم‌  چون تهش لج میکنن از دماغت در میاد یا با قهر یا د ...

من‌مجردی ازاد بودم‌هر جا میرفتم هیچکی نمیگفت چرا میری چون میدونستن کار اشتباهی نمیکنم

سخته واسم اینجوری هرجا میرم امار بدم