2777
2789
عنوان

خانوما هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 39 پست
من‌مجردی ازاد بودم‌هر جا میرفتم هیچکی نمیگفت چرا میری چون میدونستن کار اشتباهی نمیکنم سخته واسم این ...

خب اسمش رو نذار آمار دادن. مردا دوست داشتنشون یه جور دیگست‌. تو خوشت میاد شوهرت بره هی اینور اونور و خیلی بهت نگه کجاس؟ یا اگه شب خونه مثلا پسر خالش بمونه تو دوستداری؟ طبیعی هست که زندگی مشترک با مجردی خیلی فرق داره و باید مشورت کرد و هماهنگ بود. البته منظورم این نیست مردا به ما زور بگن. پایه حرف رو اینجوری گذاشتیم که اون مرد بر اساس یه منطقی مخالفت میکنه یا دلخوره‌‌... اسم آمار دادن به ادم حس بدی میده. اگر یکی دوستت داره نگرانت میشه... بازم من از دور نمیتونم نظری بدم چون با دید خودم همه چیز رو میسنجم

خب اسمش رو نذار آمار دادن. مردا دوست داشتنشون یه جور دیگست‌. تو خوشت میاد شوهرت بره هی اینور اونور و ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

میدونم من مامانم هرجا بگه برم به بابام میگه فلان جا میرم اونم میگه باشع

اما بابای نامزدم‌طوریه که زنش هبچچچچچچ جایی نمیره باور کن بخواد تا سر کوچه هم بره شوهرش نمیزاره خونه اقوام که دیگ اصلا مگ کلی خواهش کنه منم میترسم با این مشورتا همسرمم مثل باباش شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم از راهنماییت میدونم من مامانم هرجا بگه برم به بابام میگه فلان جا میرم اونم میگه باشع ام ...

قربونت

حق داری

ولی این که کلا نگی هم بدتر میشه چون ممکنه ناخودآگاه با خانواده خودش مقایسه کنه

میخوای یه بار که حالش خوب بود غیر مستقیم بهش بگو مثلا یکی دیگه رو مثال بزن الکی البته نمیدونم ضایع هست یا نه اینجوری

ولی مثلا بگو یکی از دوستام همیشه با نامزدش مشورت میکرده اما اون منطقی نیست بیخودی مخالفت میکنه. بعد بگو به نظرت خیلی خوبه صمیمی هستن و باهم هماهنگ میکنن مشورت میکنن ولی وقتی شوهر دوستت زیاده روی میکنه چی و اینا

ببینی چیزی میگه یا نه

ولی اگر ادم  خیلی کم حرف و ساکتی باشه نمیدونم واقعا باید چیکارش کرد

قربونت حق داری ولی این که کلا نگی هم بدتر میشه چون ممکنه ناخودآگاه با خانواده خودش مقایسه کنه میخ ...

ی چند بار درباره نامزد دوستام حرف زدم میگ خب هر ادمی ی اخلاقی داره رابطمونو مقایسه نکن

یه سوال اگه بهش بگی باهم برید جاهایی که میخوای نمیاد؟

یپرسه چرا میخای بری دلیل منطقی داشته باشم میاد اگرم مخالف باشه یکم اصرار کنم میاد اگرم نیاد سرگرمم میکنه به ی چی دیگ تا حوصلم سر نره😂😂

یپرسه چرا میخای بری دلیل منطقی داشته باشم میاد اگرم مخالف باشه یکم اصرار کنم میاد اگرم نیاد سرگرمم م ...

خب خوبه که به نظر مهربون میاد

تو هم سرشو گرم کن راضی شه 😂👌 سر لج نندازش ولی💖