آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم همچین مشکلی دارم گاهی. اولش میاد مهربون از دلم دراره ولی یذره که غر زدنم زیادی میشه دیگه کلافه میشه. ولی میگه قهر نیستم. شاید مردا لازم دارن تنها باشن. ولی من هی میگم باید حرف بزنی با ساکت بودن که مشکل ادم حل نمیشه.
نه .تقصیر خود آبجیم وقتی دعواشون میشد حتی زمانی که شوهرش مقصر بود میرفت بهش پیام میداد یا زنگ میزد .خیلی لوسش کرده هرچی بهش می گفتم نکن این جوری گوش نمیداد فکر میکرد من حسودم و بدشو میخوام ولی الان داره به حرف من میرسه
منم همچین مشکلی دارم گاهی. اولش میاد مهربون از دلم دراره ولی یذره که غر زدنم زیادی میشه دیگه کلافه م ...
مثلا اونروز رفتیممیاده روی بعد تند تند راه میرفت منم دلم خواست ارومبریم بهش گفتم میشه لطفا ارومتر راه بری گفت ن حوصله نداره من کفشم بد بود نمیتونستم تند تند برم دیگچند بار خواهش کردم هی گفت نمنم دستمو از دستش کشیدم بیرونگفتم هر طور میخای راه برو من اروممیام دیگتا رسیدن به خونه حدود ۲۰ متر فاصله داشتیم
نه .تقصیر خود آبجیم وقتی دعواشون میشد حتی زمانی که شوهرش مقصر بود میرفت بهش پیام میداد یا زنگ میزد . ...
منم خیلی سختمه که زنگ نزنم و پیام ندم ولی گاهی به زور این کارو میکنم. اما اون اگر قهر باشه بالاخره میتونه بخوابه اما من نه همش گریم میگیره. میدونم اونم ناراحت میشه اما من خیلی بیشتر بهم فشار میاد.