2777
2789
عنوان

بیاین تعیین جنسیت کنید🤭😝

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 46 پست
علائمت و‌ویارت زیاده یعنی دختر 

ویار خاصی ندارم هیچی علائمی هم ندارمفقط از ی سری غذاها بدم اومده و اشتهام کلا کم شده ولی خیلی گشنم میشه

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واکنش بدن نتیجه بهن ریختن هورموناس یاکمبودش توبدن. اصلانمیشه حدس زد من همه علاعمام شبیه دختربود 

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
ویار خاصی ندارم هیچی علائمی هم ندارمفقط از ی سری غذاها بدم اومده و اشتهام کلا کم شده ولی خیلی گشنم م ...

همین یعنی دختر 

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
من دختر دوست داشتم،ولی شوهرم عاشق پسر بود دوتا پسر دارم الان  انشالله برا شما هم پسر میشه 😍

ان شاللله 

ولی من سه تا پسر میخوام 

منکه لیلی قصه هایت بودم چرا بال و پر لیلایت را چیدی متن  از خودم خطاب به شوهرم 
من دختر دوست داشتم،ولی شوهرم عاشق پسر بود دوتا پسر دارم الان  انشالله برا شما هم پسر میشه 😍

من پسر بیشتر دوس دارم

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
نه اصلا ربط نداره  من دختر داییم دوتا پسر داره سر دوتاش تا آخر نه ماه ویار بد داشته

من طبقه تجربه ی قدیمیا گفتم

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
ویار خاصی ندارم هیچی علائمی هم ندارمفقط از ی سری غذاها بدم اومده و اشتهام کلا کم شده ولی خیلی گشنم م ...

دقیقا منم کم اشتها شدم ولی شدید گشنم میشه

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

اسی مامانم میگه هر کی تو رابطه شوهرشو بیشتر دوس داشته باشه بچش پسر میشه هر کی خانومشو بیشتر دوس داشته باشه بچشون دختره. حالا نگاه کن ببین تو شوهرتو بیشتر داره یا اون تورو؟؟