girl80 مدیر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 1638 عنوان بیاین تعیین جنسیت کنید🤭😝 | مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 46 پست بچه ها من قبل از بارداریم عاشق شیرینی جات بودم متنفر از ترشی جوری ک اصلاااا و ابدا نمیخوردم الان کاملا برعکس شدم از شیرینی بدم میاد همش دلم میخاد ترشی و لبنیات بخورم..بنظرتون ربطی ب جنسیت داره؟ شما طبعتون چی بود جنسیت نینی چی شد؟ تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍 1399/12/17 | 12:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وروجک۲۲ عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7728 منم حلقه ک امتحان کردم دایره چرخید صورتم جوش زده خیلی خستم میشه سنی ک گف زوج دراومد برامن حلقش درست بودصورت پرجوشومیگفت نماددختره نمیدونم ایشالااونی که میخای خدابهت بده.ولی تاهفته۱۸قطعیت ندارن SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
girl80 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 1638 برامن حلقش درست بودصورت پرجوشومیگفت نماددختره نمیدونم ایشالااونی که میخای خدابهت بده.ولی تاهفته۱۸قطع ... مرسی عزیزمانشالله اول سالم باشه بعدشم هدچی خدا بخاد تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍