2777
2789
عنوان

بدبخت تر از منم هست؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 70 پست

شوهرم معتاد شده بیکار شده سه ماهه دیگه بچه م به دنیا میاد هیچی پول ندارم سیسمونی بگیرم طبقه بالا مادر شوهرم اینا زندگی میکردیم بیرونمون کردن پول ندارم برم اجاره نشینی چن هفته اس خونه بابامم با کلی شرمندگی .بازم هست بگم

فالوم کنینkhoshtiip.kocholo 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه کابرای نینی سایت بدبختن🤕😐

خوشبختها تو اینستان😂

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

عزیزم بیخیال عشقت شو منم شرایط شما رو داشتم و همش با خودم میگفتم اگه به عشقم برسم دیگه خوشبخت ترین ...اما بخدا همش اشتباه من تو اوج وابستگی4روزبعد آخرین تماس بهتر رسید که نامزد کرده داغون شدم گریه ...اما دوسال بعد فهمیدم خدا من نجات داد چون اون آقا یه مرد عوضی بود که بار ها به زنش خیانت کرده بود ...همیشه به خدا اعتماد کن

کارشناسی ام 5 سال طول کشیده. یه سال هم پشت کنکور بودم. آخرش هم یه دولتی داغون رفتم. الان می خوام برا ...

عزیزم... ببخشید... درکت میکنم ... خودمم افسردم ... درسته دردامون مثل هم نیست ولی حساتو درک میکنم 

حداقلش باعث و بانی اینا کس دیگس نه خودت

منم ی بدبختی دارم  خودم گند زدم و از بس بهش فکر میکنم تپش قلب گرفتم 

شاید تا حدودی بتونم حدس بزنم دردت چیه 

ولی منطقش این بود ،بین شانس ،پول و قیافه حداقل یکیشون داشته باشم...⁦☹️⁩