2777
2789
عنوان

بدبخت تر از منم هست؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توام یا تو منی با این تفاوت که من یه شوهر یخ دارم که اینه دغمه یه ایل متوقع شوهر دارم.که همه دارن میکنن از ادم بگم یا بسته

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند

من😏

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
الان فقط مشکلت عشقه!! عزیزم بی پولی کشیده بودی این وضعیت الانتو خوشبختی کامل میدونستی،تازه میپرسی ب ...

اونا باعث بدبختیشون خودشون نیستن... اونا به خودشون بدهکار نیستن... اونا باعث بانی درداشون خودشون نیستن... اونا با خودشون حسابشون صافه صافه... 

میدونی؟؟؟ این چیزی که من میکشم دردش بیشتره.. چون مقصر خودمم!

الان بدبختیت چیه؟

کارشناسی ام 5 سال طول کشیده. یه سال هم پشت کنکور بودم. آخرش هم یه دولتی داغون رفتم. الان می خوام برای ارشد بخونم. ولی انگیزه ندارم نمی خونم. بازم گند می زنم یه دولتی داغون یا نمی رم. موهام ریخته. چاقم. پول ندارم. می خوام یه شلوار بخرم ولی از بس پاهام چاقه نمی خرم. حالم از خودم بهم می خوره. لب تاپم شارژرش خرابه. اطرافیانم همه گوشی نو خریدن من نه.  یه ماه پیش یه نفر پولم رو خورد چون می خواستم بعد از سال ها حسرت یه تلویزیون خوب بگیرم( یه تخت اش رو) سر یه موضوعی با یه نفر که خیلی بهم نزدیک بود کات کردم. مادرم صبح تا شب نقشه می چینه که یه بلایی به سرم بیاره. تو زندگی عقبم. از اولش انگار 300متر عقب تر از بقیه به دنیا اومدم. افسرده ام. روزا گاهی تپش قلب می گیرم. یه قرص کلا دیازپوکساید داشتم و اونم آخریش مونده. دستمون جلوی داییم درازه. پدر ندارم. از اون یک میلیون و دویست که پولمون رو خوردن از اون موقع فقط تونستم قد 516 هزارتومن پول در بیارم. هنوز بدهی مادرم رو هم ندادم (که خودم بهش بدهکارم) طرف شماره هاش رو خاموش کرده. عمرا بتونم این پول رو از حلقومش بکشم بیرون. باید پروژه کارشناسی ام رو درست کنم، برای ارشد درس بخونم، کار کنم پول در بیارم، ورزش کنم و رژیم بگیرم و یه کار دیگه بکنم(اینو نمی گم سکرته!) ولی هیچ کدوم رو نمی کنم و نشستم تو نی نی سایت.