از زندگیم عقبم... پر از ناامیدی... همه فکر میکنن خوشبختم...ولی داغونم پر از حسرت و وقت از دست رفته ام .. خواسته هایی که وقت رسیدن بهشون تموم شده... همه امکانات فراهمه... واقعا همه چی!!! همه چی برای یه شروع دوباره فراهمه... هرچیز مادی که دوست داشتم رو تقریبا دارم... فقط دارم تفریح میکنم... هرروز خرید هر روز دور دور ... از این پاساژ به اون پاساژ از اون کافه به این کافه... از این رستوران به اون رستوران... و هر مکان تفریحی دیگه... هرروز با دوستام... همه فکر میکنن این خوشی های مادی خوبه و حالمو خوب میکنه ولی همش فقط ی مسکن فقط ی لحظس... پر از غمم... فکرم صد جا هست ، فقط دارم به خانوادم دروغ میگم... به همه! از طرفی هم عاشقم و کلا نمیتونم فکرامو مرتب کنم... فقط ادعام!!
مثل روز روشن قرار نیست به خواستهام به جایگاهی که میخوام باشم برسم!!!
یه انگیزه به زندگی بدین !!! من فقط رفیق بازیام دلم خوشه اونم از وقتی به جنس مخالف بیشتر از من اهمیت میدن دوری میکنم !!! دلم به کار کردن خوشه و جز استخدام دولتی جای دیگه نمیذارن کارکنم اونم نمیشه !!! الان بی حوصله ترین و گشادترین حالت ممکنم گیر کردم !!!
هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره، رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند
عزیزم هر موقع دوست داری به اغوش خدا برگرد در حدیث قدسی داریم که
اگر آنانکه پشت به من نموده اند بدانند که من چقدر منتظر آنان هستم و به توبه و بازگشت آنها مشتاقم از شوق دیدار من می مردند و از شدّت محبت من بند بند وجود آنهااز هم می گسست