2777
2789
عنوان

بدبخت تر از منم هست؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 70 پست

یه انگیزه به زندگی بدین !!! من فقط رفیق بازیام دلم خوشه اونم از وقتی به جنس مخالف بیشتر از من اهمیت میدن دوری میکنم !!! دلم به کار کردن خوشه و جز استخدام دولتی جای دیگه نمیذارن کارکنم اونم نمیشه !!! الان بی حوصله ترین و گشادترین حالت ممکنم گیر کردم !!!

همینجوری که داری رو میشی میشه یه صلواتم برای حاجت من بفرستی💔😔

مرسی ❤

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل شما    

متاهلی؟

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند
مثلا چی؟؟

این ک تهدید ب مرگ بشی از طرف خانواده میدونی چقدر سخته؟ 

این ک بری بیرون و وقتی میای همه جات چک بشه و با شک نگات کنن میدونی چقدر سخته؟ 

این ک دوستات و چک کنن و بگن با ایم بگرد با اون بگرد میدونی چقدر سخته؟ 

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا
منم ایطورم ازش فاصله گرفتم و زندگیم مزخرفه

عزیزم هر موقع دوست داری به اغوش خدا برگرد در حدیث قدسی داریم که

اگر آنانکه پشت به من نموده اند بدانند که من چقدر منتظر آنان هستم و به توبه و بازگشت آنها مشتاقم از شوق دیدار من می مردند و از شدّت محبت من بند بند وجود آنها از هم می گسست

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

این ک تهدید ب مرگ بشی از طرف خانواده میدونی چقدر سخته؟  این ک بری بیرون و وقتی میای همه جات چک ...

من اصن دوستی ندارم...

فکر کنم منو تو دغدغه هامون در تضاد هم باشه... خانواده من مجبورم میکنن با دوستام باشم... ولی تو جمع دوستام همش اذیت میشم تو جمع خانواده هم همینطور... 

من اصن دوستی ندارم...  فکر کنم منو تو دغدغه هامون در تضاد هم باشه... خانواده من مجبورم میکنن ب ...

هیچ کس مشکلاتش شبیه ب دیگری نیست و درد هایی ک میکشیم هم شبیه نیست 

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا