2777
2789
عنوان

بدبخت تر از منم هست؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 70 پست

بدبختی هرکی برا خودش بزرگتره 

منم ی جورایی مث تو ولی شاید بد تر....... 

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختی اصلی اینجاست که هر کسی فک میکنه درد خودش بزرگتر از بقیس!

بنام خدای رنگین کمان🌈🌍.     مردی که امروز عاشقش میشی،زن‌های زيادی ازش متنفرن زنی كه امروز  دوس داشتنش رو كشف میکنی و زندگيت رو زيبا میکنه،پارسال زندگی مرد ديگه‌ای رو نابود كرده!سربازی كه توی سنگر تو نارنجک میندازه و منتظره تا صدای تكه تكه شدن بدنت رو بشنوه،توی خونه  بچه‌ی سه ساله‌ای داره كه بهش میگه بابااتاق نيمه تاريک خونه‌ای قديمی كه حالت ازش بهم میخوره محل زيباترين خاطرات آدمی ديگه است...شايد خيلی احمقانه به نظر بياد عزيزم،ولی زندگی بيش از اين كه خودش معنی داشته باشه،از جايی كه تو بهش نگاه میكنی معنی پيدا میکنه:)
الان بدبختیت چیه؟

تک فرزندی...تنهایی. ... همش خونه ام دوستی ندارم خوبه باز تومیگردی من افسرده شدم... منم عاشقم ولی طرف فقط باهام چت معمولی داره حتی نمیگه علاقه ای داره بهم یانه کلا رو هوام 

و رویاهایم جهانی است که شادی را به من بر می گرداند...💞
منو میگی🤓

نوچ 😃😃

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

با سلام و احترام 

برنامه ریزی نکردن، برنامه ای است برای شکست 

شما شرایط خوبی دارید و از همه مهمتر بمب انرژی هستید  از نگرش خوبی برخوردارید و اجتماعی 

فقط یه برنانه ریزی نیاز دارید 

فقط یه هدفمندی نیاز دارید 

پشتکار و سختکوشی خوبی دارید 

لطفا از اول شروع کنید 🙏

🌹🌹تنها 40 روز مانده به تولد همسرم🌹🌹هر روزت مبارک بانوی من🌹🌹