2777
2789
عنوان

اینطوری که شوهرم هست خوبه یا بد ؟

387 بازدید | 19 پست

خیلی تعصبی نیست . امروز برای اولین بارمدیرعامل شرکت مون منو رسوند خونه . وقتی رسیدم خونه بهش گفتم چیزی نگفت ... فقط پرسید ماشینش چیه . منم توضیح دادم . زمان مجردیم هم مادرم همین طوری بود وقتی دانشگاه می رفتم اگه دیر می اومدم چیزی نمی گفت اما به خواهرم صد بار زنگ میزد . نمیدونم چرا هیچ کس رو من حساس نیست 😂😂😂😂😂 در صورتی که به خدا از خواهرم هم خیلی خوشگل تر بودم اما مادرم همیشه نگران اون میشد 🤭🤭

خوبه ك بهت اعتماد داره و ب عقل و شعورت احترام ميذاره

خودت دوست نداري كسي بهت احترام بزاره؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چطوری مدیر عاملاتون میرسوننتون خونه ما این چیزارو فقط تو رمانا خوندیم به ما محل سگم نمیزاشتن 😂😂😂

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎

خب لابد به تو اطمينان كامل دارن

شايد خواهرت كارى كرده بود كمى سلب اعتماد كرده بود😶

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

عزیزم عیب نداره خودت رو خودت حساس باشه😉

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
خوبه ك بهت اعتماد داره و ب عقل و شعورت احترام ميذاره خودت دوست نداري كسي بهت احترام بزاره؟

معلومه که دوس دارم . اما دوس داشتم یک کم روی من حساس بودن . کلا مردهای غیرتی رو بیشتر می پسندم

معلومه که دوس دارم . اما دوس داشتم یک کم روی من حساس بودن . کلا مردهای غیرتی رو بیشتر می پسندم

اگه بهت ميگفت چراا رسوندتت بار اخرت باشه 

سركار نرو اصلا

بيرون نرو

كه از زندگي سير ميشدي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شوهر منم حساس نیست ولی من خودم سوار ماشین مدیر عامل نمیشدم یه بهانه جور میکردم که مثلا شوهرم میاد دنبالم. همیشه تو زندگیم این احتیاطارو کردم برا همین هیچوقت مشکلی برام پیش نیومده. همونطور که منم دوس ندارم یه خانوم همسرمو برسونه. حتی اگه رئیسش باشه. حدوحدود تو همه چی باید رعایت بشه من شهر خودم درس میخوندم و خونه خودم یه شهر دیگه بود میرفتم خونه بابام میموندم حاملحاملم بود تو خیابون پپسردف  سوار نشدم. 

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش