2777
2789

هنوز باورم نمیشه همچین تاپیک کودکانه ای زدم 

بفرمایید من حساسم یا رفتارشون زننده اس؟ 

تا لباس نو تن من میبینن ایراد میگیرن برای مثال میگن گرون خریدی و نمی ارزه 

یا بهت نمیاد

یکبار بعد از دیدن پالتوی جدیدم، توی پیج یکی از آنلاین شاپ ها یک پالتو رو بهم نشون داد و گفت میتونستی همچین چیزی بخری نه اینی که تنت هست

یا مدل آرایش کردنم 

حتی به ناخن هام 

در حالی که استایلم رو خودم دوست دارم و همین رو بقیه میبینن تعریف میکنن حتی ادمهایی که باهاشون تعارف ندارم 

میدونم این تاپیک وقتتون رو گرفت 

ولی خب مدل نی نی سایتی هست دیگه😂😂

واقعا ذهنم رو درگیر کرده 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا نشونه های حسادته🥴

ممنون از نظرتون 

رفتارشون ازار دهنده اس، خیلی اوقات ناراحت میشم 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بهشون رو دادی یه بار بگو نظراتتون اصلا مهم نیست بزار دهنشونو ببندن

من کلا نظر بقیه رو درمورد خودم نمپرسم 

و بدون اینکه ازشون چیزی پرسیده بشه جواب میدن 

حقیقتش تند هم نمیتونم جواب بدم چون اکثر اوقات خانه‌ی ما مهمانن و نمیخوام بی حرمتی بشه

همین که خودت دوست داری کافیه . بعضی ها با ایراد گرفتن از آدم میخوان اعتماد به نفسو ازت بگیرن بگن فکر نکنی کسی هستی

ما یه نفرو داریم هرچیزی که بخری یا داشته باشی میگه فلانی هم همینو داره .

《خداوندا ! مرا در آن پوششی که از هر بلا و آفتی حفظ می کند و هر کسی را که بخواهی در آن قرار می دهی ،قرار بده》
بشدتتت بهت حسادت می‌کنن هروقت ازت ایراد گرفتن بگو سلیقه من اینه شما برای خودتون کاریو که دوست دارید ...

ممنون از نظرتون

کاش همچین جوی رو درست نکنن 

متوجه نمیشم چرا باید حسادت کنن؟ 

چیزی نیست که من داشته باشم و اونها نداشته باشن

ممنون از نظرتون رفتارشون ازار دهنده اس، خیلی اوقات ناراحت میشم

من توی دانشگاه اینو تجربه کردم 

هم کلاسیم که بعد ها هم اتاقیم هم شد بهم حسادت میکرد و پیگیر زندگیم بود

نمیگم باهاشون قطع رابطه کن 

ولی سعی کن توی روابط باهاشون احتیاط بیشتری کنی 

کاری نکنی که حسادتشون رو تحریک کنه 

لباس نو و وسایل نو یا خوشی هات رو زیاد نگو‌براشون 

یا وقتی این مدل حرف ها میزنن 

سعی کن بحث رو عوض کنی و بعداً هم بهش فکر نکن 

واقعا آدم حسود به جاهایی دست خودش نیست 

اینو از ارتباط با هم کلاسیم فهمیدم 

همین که خودت دوست داری کافیه . بعضی ها با ایراد گرفتن از آدم میخوان اعتماد به نفسو ازت بگیرن بگن فکر ...

بله 

گاهی اوقات ناراحت میشم 

چون ذوق یک چیزی رو دارم 

و سعی میکنن کورش کنن 

به شکل و رنگ ناخن هام نمی‌تونستن ایراد بگیرن و یک چیز مسخره درموردش گفتن 

واقعا درموردش که حرف میزنم احساس میکنم منم به اندازه اونها کودک به نظر میام

من توی دانشگاه اینو تجربه کردم هم کلاسیم که بعد ها هم اتاقیم هم شد بهم حسادت میکرد و پیگیر زندگیم بو ...

ممنون از نظرت گلم❤️

یکم آرام تر شدم