2777
2789

چکار کنم شبه معجزه نه خود معجزه میخاد 

چله سوره مزمل و طلاق یا سوره نسا رو بگیرم؟

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با کی اشتی کنی چی شده

شوهرم منو با بچه کوچک ول کرده رفته

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

اسی اونایی که گفتم رو میخونی؟ 

چهارگوشه خونه ای که هستی هم بریز حصار خضری کهروی اب داغ میخونی

اجیل مشکل گشا نذر کن فقط نخود و کشمش هست

توی بسته های کوچیک بسته بندی کن جلوی مسجد که از نماز خوندن میان بده یا توی تور سبز بعضی ها میریزن و روبان میبندند بهش

این هم عالیه