2777
2789
عنوان

خواهرمو بلاک و حذف و آنفالو کردم

1321 بازدید | 103 پست

هر دفعه بخاطر اینکه بچشو‌ کتک می‌زنه با مامانم بحثش میشد اما من هیچوقت دخالت یا توهین نکردم، این دفعه خونه مادربزرگم سرسفره بچشو‌ کوبید زمین و کتک و فحش...منم غذا نخوردمو با مامانم رفتیم توی حیاط نشستیم چون ناراحت بودیم. مادربزرگم گفت چرا غذا نخوردی منم گفتم اینجا نمیشه غذا خورد😒یهو با کلی بد و بیراه و کتک زدن بچش قهر کرد رفت. بعد خالم گفت پشتت خیلی بد گویی کرده و گفته تو تربیت نشدی بهش توهین کردی و خانوادت لوست کردن و... منم بلاکش کردم، شمارشو پاک کردم و از اینستا آنفالو کردم. کارم بد بود؟

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

دلم برای خواهرزادتون سوخت 

کاری به آنفالو و اینا ندارم ولی آدم با خواهرش که نمیتونه کلا قطع رابطه کنه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم برای خواهرزادتون سوخت کاری به آنفالو و اینا ندارم ولی آدم با خواهرش که نمیتونه کلا قطع رابطه کنه

آخه وقتی بچشو‌ وحشتناک کتک می‌زنه آدم از زندگی سیر میشه و حتی نمی‌تونیم بهش بگیم بالا چشمت ابرو

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

گزارشش بده حالش جا بیاد

اصلا ازش خوشم نمیاد واقعا از چشمم افتاده

بچشو نگه میداشتی تا خواهرت آروم شه نه که تنهاش بذاری غذا نخوری خالتم اشتباه کرده اومده به تو گفته شا ...

خواستم بچشو‌ بگیرم اومد منم کتک بزنه، فحش میده میگه حق ندارید بهش دست بزنید.

مامان من مریضه خدارو خوش میاد جلوی چشم مادرم بچه رو بکوبه زمین؟ چرا باید درکش کنم؟ بچه دوساله چه آزاری داره واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حس میکنم خواهرت افسردگی یا آسیب روانی داره و باید تحت درمان قرار بگیره . و کنترل خشم یادبگیره

دقیقا درست متوجه شدید

اما جرات نداریم بهش بگیم چون خیلی وحشیه

شوهرش میگه اگه بچه نداشتیم طلاقش میدادم