2777
2789
عنوان

خیانت زن به شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 32240 بازدید | 222 پست
باقسمت اول حرفات کاملا موافقم👌 اما با مورد دومیش مخالفم سخته پایبند مردی باشی که هم خیانت ببینی هم ...

مرسی گلم 

منظورم وفاداری از دو طرف بود

باید هر دو نفر راه کج نرن

اگه یکی بره بعدی هم پشت سرش پیره

آره متاسفانه خیانت خیلی خیلی زیادشده.روزگارخیلی بدشده.شوهرمنم ی خیانتکارکثیف بود ک مچشو گرفتمو پیش ه ...

طلاق گرفتی ازش؟

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهم به  عشقت نرسیدی و با کسی که نمیخوایش ازدواج کردی

اره عزیزم ب عشقم نذاشتن برسم .خیلی گریه بی قراری کردم اما موفق نشدم الان ۳ سال داره می گذره خدارو شکر ب شوهرم عادت کردم اما هیچ وقت جای عشقمو ندادو نمیده😔

متاسفانه ن.بخاطرپسرم.خیلی سخته خیلی 

چقدر سخت 

خودش اظهار پشیمونی میکنه یا به کاراش ادامه میده ؟

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
چقدر سخت  خودش اظهار پشیمونی میکنه یا به کاراش ادامه میده ؟

پشیمون بودحق طلاقم بم داد ازون ماجرا۲سال میگذره فعلاک چیزی ازش ندیدم.خدامیدونه ک ادامه میده یان.ولی اگه ادامه بده بازپتش میفته روآب

توی نی نی سایت اکثر خانما معتقدن که اگر شوهرشون خیانت میکنه خانما مقصرن و و همه حرفشون اینه که مثل گ ...

من ده ساله از شوهرم خیانت میبینم اما ازته قلبم مطمئنم شوهرمنه که اینقدر آویزون میشه

کافیه یه نفر بهش بگه مثلا خوش به حال خانومت ...دیگه اونو ول نمیکنه شوهر داشته باشه نداشته باشه ....اصلا براش مهم نیست اینقدر پیام و زنگ ...قربون صدقه میره تا زنه بیاد طرفش ...البته یه درصدم اون زنه مقصره که اجازه میده ازیه مرد غریبه تعریف کنه 

من هرگز شوهرمو نمیبخشم ومنتظر عذاب خدا براش هستم اما در عین حال مجبورم باهاش زندگی کنم شرایط جدا شدن ندارم 

من ده ساله از شوهرم خیانت میبینم اما ازته قلبم مطمئنم شوهرمنه که اینقدر آویزون میشه کافیه یه نفر به ...

متاسفم واقعا خیلی ناراحت شدم😞😞😞

ولی کاش همه اینو میدونستیم که چه وقتی زن متاهل خیانت میکنه چه مرد متاهل فقط و فقط اشتباه از خودشونه.اونی که پیوند بسته تعهد داده به همسرش نه زن و مردای غریبه بیرون.اونی که تعهد داده باید بفهمه که وقتی ازدواج کردم با آگاهی به این موضوع ازدواج میکنم که آدمای خیلی زیباتر و پولدار تر و دلبرتر از همسر من هست ولی من بین این همه ادم همسرمو انتخاب کردم و بهش تعهد میدم و باید چشمم و رو بقیه ی ادما هرچقدررر دلبر ببندم چون تعهد دادم حق ندارم وقتی انتخاب کردم و تعهد دادم پس فردا بزنم زیرش چون با عقل و آگاهی خودم انتخاب کردم قبل ازدواج کور که نبودم اگرم از رو جوگیری انتخاب کردم پس بازم مقصر منم چون چشمام و باز نکردم.اگرم نمیتونیم فقط به یه نفر تعهد بدیم خیلی غلط میکنیم با کسی پیوند ببندیم.هرکسی خودش باید زندگی خودشو بچسبه.شرایط انجام هررررکاری تو دنیا هست اگر قرار باشه چون شرایط هست خیانت کنیم چون مواد هست معتاد بشیم چون در خونه مردم بازه دزد بشیم که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه.اینکه بگیم همسرمون فلان کارو کرد چون فلانی براش عشوه اومد فقطططط خودمونو گول میزنیم.مشکل دنیای ماهم همینه که انقدر پر از گند شده هیچ کس مسئولیت کاری که میکنه رو قبول نمیکنه فقط دنبال مقصر میگرده یبار میگه شیطون گولم زد یبار میگه دوستم وسوسم کرد یبار میگه برام دلبری کرد دیگه نمیگه خودم عقل و اراده دارم میتونستم انتخاب کنم.خود خدا که مارو آفریده گفته شیطان و نفستون میتونن شما رو وسوسه کنن ولی من در برابر اینا عقل و قدرت اراده بهتون دادم که درست و غلط و تشخیص بدین و انتخاب کنید پس اگر اشتباهی کردین خودتون مجازات میشین‌.بین زن و مردم هیچ تفاوتی نزاشته و استثناهم نزاشته که اگر فلانی زیادی دلبر بود مقصر شما نیستین اونه.کاش بفهمیم این چیزارو

کاربر خانم هستم.

متاسفم واقعا خیلی ناراحت شدم😞😞😞 ولی کاش همه اینو میدونستیم که چه وقتی زن متاهل خیانت میکنه چه ...

قشنگ گفتین 

من بازم میگم مطمئنم شوهرم اویزون میشه چون مزاحم ۴تا از دوستام شده 

پس اونه که بیماره ...من حرفی از قیافه نمیزنم چون هردوما معمولی هستیم ...اما خیلی ادعا داره.جالب ترین قسمت قضیه اینه که تا این لحظه ندیدم کسایی که باهاش دوست شدن و مخشونوزده اصلا زیبا دلبرا یا خوش هیکل نیستن واین فقط نشان از بیماری همسر من داره...من ٢٣ساله با یه بیمار روانی زندگی میکنم دیگه بی حس شدم اما صبر کردم ....چون ظاهر قضیه خوب و آروم....منم بزرگترین مشکلم پدرمه که تعصب داره و طلاق رو بی آبرویی میدونه ..نمیخام دل اون بشکنه وازم ناراحت بشه 

این روزامو با حرف زدن باخدا پرمیکنم ...میگم خدایا فقط حواست به من باشه..مواظبم باش

شوهرمو میبخشم به هرزهها ..توام بچه هامو به من ببخش....صالح و عاقل باشن ...خداروشکر فعلا همه چی خوبه 

ومن منتظرم خدای مهررربونم کمکم کنه ..منم انسانم ....وازش میخام بهم توان بده دچار لغزش نشم ....روزای بدی رو میگذرونم روزایی که میبینم همسرم با چندتا زن چت میکنه نازشون میکنه وفکر میکنه من کورم ابلهم...اما نیستم من میبینم...زنی که شوهر داره برای شوهر من ناز میکنه وتعهدش رو نسبت به همسروفرزندش فراموش کرده و شیطان چه زیرکانه اونو به بازی گرفته 

فقط خدا ...فقط خدا.فقط خدا ..پناه میبرم به تو...