من یه بار نشستم منطقی محاسبه کردم دیدم اصلا نمیارزه بریم پارچه گرون بخریم و بدوزیم
نظر شما چیه؟
پ.ن= من هیچ تجربه و ایده ای درباره لباس و استایل ندارم🥲
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینیم که الان دارم یاد میگیرم امروز یکی از بچه ها دوخت ولی خیلی ضایع بود
اما خود معلممون کاراشو میبینم خیلی قشنگه
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
ما یه خیاطه هست میدوزه خیلییی خوب میدوزه پارچه ام بستگی به پارچه داره زیاد تفاوت نداره
نمیدونین متدش چیه؟
ما هرچی دوختیم افتضاح در اومد
مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
ما یه خیاطه هست میدوزه خیلییی خوب میدوزه پارچه ام بستگی به پارچه داره زیاد تفاوت نداره
بچه ها خیاطه سرطان داره دعاش کنید
دقیقاخیاطا که میدوزندبرای ادم اصلا با مدلی که نشون دادی فرق میکنهو اصلا خوب واینمیسه
همین دیگه
البته اینم باید در نظر بگیریم که مدل اندام طرف قشنگه
حالا ما هزار تا ایراد اندامی داریم🤣