2777
2789
عنوان

چرا لباسایی که خیاط میدوزه

129 بازدید | 15 پست

همیشه زشت وایمیسه

اصلا وقتی لباسای بازاری هست باید شخصی دوزی کنیم؟😐

من یه بار نشستم منطقی محاسبه کردم دیدم اصلا نمیارزه بریم پارچه گرون بخریم و بدوزیم 

نظر شما چیه؟

پ.ن= من هیچ تجربه و ایده ای درباره لباس و استایل ندارم🥲 

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

ما یه خیاطه هست میدوزه خیلییی خوب میدوزه 

پارچه ام بستگی به پارچه داره زیاد تفاوت نداره

مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من برعکس فکر میکنم 

لباسای بیرون همش طرحا تکراری و پارچه ها یه جور 

ولی لباس های دوخته شده متنوع و شیک تره 

ولی خب باید خیاط خوبی پیدا کنی 

گاهی هم گرون تر از بیرون درمیاد دیگه

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

خیاط داریم تا خیاط 

لباس بیرون هیچ وقت مطابقت کامل با بدن و سایز شما نداره چون الگوی تجاریه 

عموما کارور های بزرگ دارن ولی کسی که خیاط نیست متوجه ایرادهای لباس آماده نمیشه و به نظرش زیبا میرسه 

شخصی دوزی یه هنر گرون محسوب میشه

خیاط ماهر باید باشه

من دارم خیاطی یاد میگیرم 

اون متدی که اول یاد گرفتم رو تن زار میزد

اینیم که الان دارم یاد میگیرم امروز یکی از بچه ها دوخت ولی خیلی ضایع بود

اما خود معلممون کاراشو میبینم خیلی قشنگه

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
من دارم خیاطی یاد میگیرم اون متدی که اول یاد گرفتم رو تن زار میزداینیم که الان دارم یاد میگیرم امروز ...

چون هیچ متدی کامل نیست و هر متدی اصلاحات داره 

باید بتونی دو تا مد رو حداقل با هم پیش ببری

ما یه خیاطه هست میدوزه خیلییی خوب میدوزه پارچه ام بستگی به پارچه داره زیاد تفاوت نداره

نمیدونین متدش چیه؟

ما هرچی دوختیم افتضاح در اومد

نمیدونین متدش چیه؟ما هرچی دوختیم افتضاح در اومد

متد چیه دیگه؟ 😢

مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

ما یه خیاطه هست میدوزه خیلییی خوب میدوزه پارچه ام بستگی به پارچه داره زیاد تفاوت نداره

بچه ها خیاطه سرطان داره دعاش کنید

دقیقاخیاطا که میدوزندبرای ادم اصلا با مدلی که نشون دادی فرق میکنهو اصلا خوب واینمیسه

همین دیگه

البته اینم باید در نظر بگیریم که مدل اندام طرف قشنگه 

حالا ما هزار تا ایراد اندامی داریم🤣