2777
2789
عنوان

خیانت زن به شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 32240 بازدید | 222 پست

من خودم خانومی رودیدم که میگفت من دوستم دوست پسرداره)دوستشم شوهرداشت(پیش مامیگفت اون دوست پسرداره خط مخفی داره خلاصه خیلی چیزااخرش یه روزبرادرشوهرش میره خونشون ازخودش یه گوشی پیدامیکنه که چه پیامهای عاشقانه‌وغیرعاشقانه وخلاصه همه جوره توش بوده بهش میگن این گوشی مال کیه میگه مال من نیست اونام باورمیکنن بعدچندوقت دوباره شوهرش یه گوشی دیگه ازش پیدامیکنه بازم میگه مال من نیست درصورتی ک دوتاشم مال خودهمون زنه بودشوهرش بردگذاشتش خونه باباش دوشب بعدش بابای دختراوردش گفت این اگه برگردخونه من من ابروم میره الانم دارن زندگی میکنن زنه هیچ عین خیالش نیست که چه غلطی کرده

بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏
بنظرم خیانت زن خیلی با خیانت مرد فرق داره..اصلا باهم مقایسش نکنید  ی زن وقتی میشکنه وقتی میبره ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاری نکردم.فقط دعا میکنم. ولی اگر موقعیتش داشتم میکردم قطعا.😐بیشتر از این مرده اسیب نبینه.هرچی ...

یه وقت آدم یه حرفی میزنه بعدا خون راه میوفته آدم نمیتونه خودشو ببخشه بهتر تو اینجور مسایل آدم دخالت نکنه خوبه که موقعیتشو نداری امیدوارم خدا به راه راست هدایتش کنه

یه وقت آدم یه حرفی میزنه بعدا خون راه میوفته آدم نمیتونه خودشو ببخشه بهتر تو اینجور مسایل آدم دخالت ...

اره.منم شناس نمیگفتم که.ناشناس میفهموندم بهش

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
من هرچی میگم شما نفع خودتو میگی😄😄 

عزیزم خیانت دلیل داره خیلی موقع ها:/ مسائل عاطفی و بی پولی اینا بحثای چرتین و دلیل الکی

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
چه ترسناک.اگه بلایی سرت میورد جی الان باعشقتی؟

عشقم که خودش بود خداروشکر الان وایسادم تا با یه خوب ازدواج کنم نه مریض روانی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
آره تاپیکاتو قبلا دیدم الآن چیشد بعد جدایی بازم دیدیش؟

دیدن نه اما خیلی پیام میده و میگه بیا برگرد ولی هم بحث دوست دخترای قبلش باز شده( بهش پیام دادن ) هم اینکه هنوز تهدیداش هست🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

الان از این کارت پشیمون نیستی؟

نمیدونم واقعا! ولی کسی که مریض میشه و درمان میکنه باز عوض نمیشه خیلی بده طلاقت نده! نامزدی بودم ولی خب باید یه کار میکردم به زندگی مشترک نرسه! کلی تو خیابون تو تولد هرجا میشستم بلند بلند سر فحش هاش گریه میکردم! شاید نتونستم واقعل عاقلانه تصمیم بگیرم چون پدرم پشتم نبود

عزیزم خیانت دلیل داره خیلی موقع ها:/ مسائل عاطفی و بی پولی اینا بحثای چرتین و دلیل الکی

چی بگم عزیزم، ان شالله هیچکس رو توی همچین موقعیتی قرار نده .. من حرفم زناییه که ازین مسئله آسیب میبینن

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
یعنی چی واقعا من شمارو نمیفهمم کسی ک خیانت میکنه ذاتش کثیفه از نظر من هرزست چه زن و چه مرد و خیانت ...

بنظر منم هردوتاشون کثیفن ولی نگاه کن خیانت مرده کجا کشید زنه کجا کشید مردی ک خیانت میکنه اگ زنشم خیانت کنه حقشه چون یک پاک به درد یک هرزه نمیخوره من یا طلاق میگیرم حتما اگ نگرفتم خیانت میکنم بزار دردمنم بچشه

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
یک علت خییییییلی مهمش اینه که خانومها حق طلاق ندارن .... مسئله خیانت خانومها یکی از تبعات نداشتن حق ...

موافقم وقتی یه خانوم نتونه از مردی که دوسش نداره یا باهش تفاهم نداره جدا شه ممکنه به راه کشیده شه متاسفانه

آفرین به دعای آخرت.خوبه که سرزنش نکنیم چون ممکن یه روزی خدای نکرده خودمون تو همچین شرایطی قرار بگیری ...

دقیقا همینطوره عزیزم قضاوت کار درستی نیست دنیا آنقدر میگرده تا ماهم تو اون شرایط قرار بده انشالله خدا همه مارو به راه راست هدایت کنه 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...
موافقم وقتی یه خانوم نتونه از مردی که دوسش نداره یا باهش تفاهم نداره جدا شه ممکنه به راه کشیده شه مت ...

منظورم همین بود  . مطمئنا زن هم از بی آبرویی خوشش نمیاد . ولی موفق نمیشه قانونی اسم متاهل رو از روی خودش برداره ....