2777
2789
عنوان

خیانت زن به شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 32239 بازدید | 222 پست

خیانت به نظر من اصلا توجیح نداره چه زن چه مرد اما خب خیانت زنها کمتره کلا من خودم اطرافم اصلا نداشتیم اما چیزی که به نظر من خیلی مهمه اینکه تو خیانت زنها هم ۶۰ درصد آقایون مقصرند تو کشور ما چون به احساس خانمها توجه نمیکنن چه عاطفی چه جنسی خیلی‌هاشون خسیسن برای زنشون و..... 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن متاهل یا مردیکه با زن متاهل باشه ،مرگ فجیعی در انتظارشونه.

یه موردش قتل هست.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

دوستان من یه همسایه دارم همش میاد میشینع میگه رفتم بیرون ماشین افتاد دنبالم انقد ازین ماجراها داره میگه فرار کردم از دستش بعد فک کن با بچه کوچیک هم میره و چادرهم هست نمیدونم چرا انقد تو این فازاست 

چندبارم گفته بهدشوهرش شک داره 

چهره خانومه هم جالب نیست ک کسی بیوفته دمبالش نمیدونم چرا انقد هرروز برا من میگه یا میخواد منو امتحان کنه یا چی 

امید زندگیم دوقلوهام😍 

😂 شما زنا هرزه هستید همگی و کثیف . و تو ایران ارزشتون نصف ما مرداست .. اتفاقا مردا در این مواقع سرتونو میبرن .. نمونش تو اهواز پسره سر دختر رو برید تو خیابون باهاش راه رفت .. تازه رفت زنم گرفت و دوباره بچه دار سد😂😂 

تازه ۱۰۰۰ تا مث تورو دیدم شوهرا خیانت کردن زنه دعوا کرده مرده گفته میارمش جلو خودت باهاش دخول میکنم 😂😂 و تازه اورده جلو خودش تو تخت با زنه دخول کرده .. زنه از ترس خرج و مخارج  با ازدواجشم موافقت کرده😂😂😂 کف پای مردرم ماچ کرده😂😂

جالبه امروز تو این سایت تاپیکای هشت ریشتری میزنن    

اتفاقا شما زنا از مردایی که همه دنبالشونن و خیانت میکنن خوشتون میاد و براتون جذابه و سوراخ مقعد و پای اینجور شوهرارم میلیسید😂😂 چون بیغیرتید و نمونشو زیاد دیدم ولی ما مردا نه

نمونشو تو دادگاه قرآنی دیدم مرده دوتا زن آورده بود تو خونه داشت میکرد و زنش دیده با اینکه مرده بهش گفته تو دیگه ارضام نمیکنی و میخوام طلاقت بدم زنه گفته خب اون دوتارم بیار تو زندگیمون باهم باشیم به پای مرده افتاده😂😂😂😂😂 گفته من عاشقتم 

اما مردا ۹۹ درصد سر زنارو میبرن سر اینکار اون ۱ درصدم مرد نیستن ولی شما زنای بیغیرت و هرزه ۹۰ درصد سوراخ مقعد مارم میلیسید و تازه پیشنهاد ازدواج دوم میدید😂😂

شما زنا مردا بهتون خیانت میکنن براتون جذاب تر میشن و به عینه زیاد دیدم و تازه به محبت کردن و مراقبت کردن میرسید نمونش وکیله هرروز با منشیش دخول میکرد و تازه زنشم از این کار خبر داشت و روز تولد منشی شوهرش براش کادو میخرید تازه یه بار که شوهره عصبی شد و خواست طلاقش بده به گوه خوری افتاده بود و میگفت من بی تو چکار کنم 😂😂😂اما مردا ۹۹ درصد سر شماهارو میبرن مثل اون طرف که تو زاهدان سر زنشو برید چرخوند .. ولی زنا ۹۰ درصد بیغیرتنو از مردای خیانتکار خوششون میاد😂😂

منظورم همین بود  . مطمئنا زن هم از بی آبرویی خوشش نمیاد . ولی موفق نمیشه قانونی اسم متاهل رو از ...

کثبف زاده بیشرف بی غیرت .. هرزه دوزاری .. شما زنا دیتون نصفه .. عقلتون نصفه ... حق رایتون نصفه .. گه خوریاتون راجب مردا خیلی زیاد ولی ... شماها بیغیرتید .. مردای خیانت کار براتون جذابه ما مردا سنگ سار میکنیم یا سر میبریم نمونش زاهدا .. دختر هرزهه دیگه مقعد مردارو نلیس😂