2777
2789
عنوان

خیانت زن به شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 32240 بازدید | 222 پست
اکثر خانوما تو دو حالت خیانت میکنن بی توجهی و بی محبتی همسر و دومیشم شکاک و حساس بودنشون یا حتی ای ...

همچین نظری قبول ندارم اکثرا فکر میکنن که خیلی از شوهرشون سرترن بهتره که قبل از هر خیانتی اول طلاق بگیرن بعد برن سراغ اون مرد دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم خیانت زن خیلی با خیانت مرد فرق داره..اصلا باهم مقایسش نکنید  ی زن وقتی میشکنه وقتی میبره ...

زن وقتی دنبال هرزگی می‌ره که خودش رو از همه لحاظ از شوهرش سر تر میبینه و خودش رو زرنگ می‌دونه که کسی نمی‌فهمه مرد تو بحث خیانت کرد خیلی بیشتر از زن می‌شکنه و پیر میشه

عدم توجه و کمبود محبت 

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

اتفاقا ی خانومی تو این سایت هست که تاپیک زده بود کامل گفته بود با دوست شوهرش بوده. اقا هم متاهل بود بخاطر همدیگه طلاق گرفتن ازدواج کردن💩💩💩بعدم میگفت قضاوت نکنین وقتی جای من نیستید💩❤💩❤💩

سلام من یه دوست دارم که هشت ساله ازدواج کرده دختر وپسری داره وبازم شوگرددی داره خودش گفت اینم بگم شوهرشم دوست داره وشوهرشم همینطوره واینم بگم خودش گفته جاریشم به برادرشوهرش خیانت میکنه جنسی واینکه پولی اینم بگم شوهرش سرکاره....یه دوست دیگه هم دارم هم همینطور ولی الان باشون قطع رابطه کردم ترسیدم منم بشم 

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠

هیچ زنی خودبخود خراب نمیشه. 

پشت خیانت مردها یه دلیل هست

ولی پشت خیانت زن ها هزار دلیل

که باید بررسی بشه. 

البته از نظر نی نی سایتی ها ذات خراب و هرزگی و... اینا دلیلشه.

گفتن این حرفا و زدن برچسب آسونه

فکر کردن و فهمیدن چرایی اتفاقات و درک پیچیدگی روان انسان سخته، پس نهایتا ماراه راحت ت رو انجام میدیم و میگیم ذاتش خراب بوده. 

منم بعضیها رو دیدم ک با اجبار با کسی ک هیچ حسی بهش نداشته ازدواج کرده و تهش خیانت کرده

همین دیگه، اکثرا بخاطر ازدواجای چپل چلاقی

یا سن کم و هیجانی. 

اگرنه هیچ زنی دوست نداره سمت روابط موازی بره. 

من تو اطرافیان دیدم یه خیانت خیلی بد 

مرده با خواهرزنش فرار کرد یه پسر هم داشت زنه هم یه دختر داشت بعد از یکماه زنه برگشت رفت خونه باباش موند بعد فک ون خواهرشم خونه باباش بود وااای چقدر وحشتناک 

موند خونه باباش یکماه تا طلاق گرفت از شوهرش و رفت با شوهر خواهره 

یعنی چقدر کثیف شده همه چی 

بعد زن اون اقا مثل یه تیکه ماه من ک زن بودم میگفتن این انقد سفید و ظریفه چطور شوهرش با این کارو کرد 

امید زندگیم دوقلوهام😍