2777
2789
عنوان

خیانت زن به شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 32240 بازدید | 222 پست

بله اکثرا به خاطر بی توجهی شورشون اعم از محبت نکردن سردی و جواب ندادن محبت طرف بالخره ادم خسته میشه دیگ ولی من بازم حق نمیدم برا خیانت

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗

اره دیدم طرف دوست پسر داره.از خیلی سال پیش.شوهرشم واقعا کاش شوهر من بود😐از محبت و عشق و پول براش چیزی کم نمیذاره.

نمبدونم زنه چرا اینکارارو میکنه.

ولی اول زندگیشون زنه جهاز انچنانی هم نداشت از خانواده معمولی بودن پسره هم خوب بود پولدار بود.خونه و ماشین و کار داشت همون اول.

الانم خونشون بزرگتر کرده.کل وسایل خونشونم از جنس معمولی رو به ضعیف شده لاکچری واقعا.

ولی نمیدونم چشه خانمه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دوستای من بود شوهرش خیانت کرد بعد اونم خیانت کرد البته من رابطمو قطع کردم و از الانشون بی خبرم تو همین سایتم یه خانومه بود میومد تعریف میکرد خیانتکار بود 

کلا زیاده تو جامعه هم مرد هم زن فرقی نداره وقتی اعتقاد و تعهد قلبی وجود نداشته باشه جنسیت دیگه مهم نیست 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
به نظر من یه آدمی که ذاتش پاک باشه عمرا دنبال خیانت نمیرع هرچند تو زندگی کمبود محبت و خلأ داشته باشه ...

به ذات ربطی نداره 

آدمیزاد ممکن دچار لغزش بشه....این همه ادم که تو زندان هستن که حتی ممکنه قاتل باشن ...بدذات یا مجرم بالفطره نیستن

ممکنه خیانت برای هر کسی پیش بیاد...حتما فیزیکی نه...حتی فکری(ادم ادم باید اینقدر عزت نفسش رو ببره بالا که بتونه با هوای نفس مبارزه کنه)

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
عزیزم من دلیل خودمو داشتم !!! زندگی فکر کنم خودمه ! بااجازه

منم گفتم که وقتی داشتی به همسرت خیانت میکردی که تا اینجاش آره زندگی خودته ولی به این فکر کردی ازون طرف وارد زندگی یه زن بیچاره شدی؟!! وقتی اینجا مطرح میکنی پس انتظار نظرات هم داشته باش عزیززم.. عزیزم به هر دلیلی این کار درست نیست اینقدر راحت به قضیه نگاه نکن

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
شوهر اول من با ی زن متاهل بود خانومه قدش کوتاه و سبزه تیره اصلا خوشگل نبود تحصیلاتم نداشت ولی شوهر خ ...

بله ...احترام و محبت زیادی هم آدمها رو خراب میکنه ...هر چیز به اندازه خویه 

ما یه دوستی داشتیم خانومه چهارتا بچه بزرگ داره شوهرش یه دفعه زد خاکی و از یه خونه ۸۰ متری تو غرب تهران رسید به خونه های ۳۰۰ متری تو زعفرانیه و ماشیهای لوکس میلیاردی مرده پول حروم اورد خونه و زنش حدود ده ساله داره بهش خیانت میکنه 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
شوهرش فهمید خیانت کرده؟عکس العملش چی بود؟

نه نفهمید

من ارتباطمو باهاش خیلی کمرنگ کردم...وقتی میخواست صحبت کنه دست به سرش میکردم میفتم

چون حس بدی بهم دست میداد

فقط یکبار گفت ارتباطمو قطع کردم(در همین حد)شاید چون من دیگه بهش گوش نمیدادم و میترسید به کسی بگم اینطوری گفت 

در هر حال امیدوارم واقعا قطع کرده باشه

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
اره دیدم طرف دوست پسر داره.از خیلی سال پیش.شوهرشم واقعا کاش شوهر من بود😐از محبت و عشق و پول براش چی ...

برو جرش بده بده😬

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
منم گفتم که وقتی داشتی به همسرت خیانت میکردی که تا اینجاش آره زندگی خودته ولی به این فکر کردی ازون ط ...

من راحت نگاه میکنم چون طلاق نمیداد!! میخواست به خواهشام توجه کنه و طلاق بده عزیزم !!  حق‌ طبیعیه منه طلاق خواستن ۱۰۰ درصد

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊