2777
2789
عنوان

خیانت زن به شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 32240 بازدید | 222 پست
خب من کسی بودم که خیانت کردم اول ولی تاپیک داره مگه؟🤣

چرا خیانت کردی؟

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
شوهر اول من با ی زن متاهل بود خانومه قدش کوتاه و سبزه تیره اصلا خوشگل نبود تحصیلاتم نداشت ولی شوهر خ ...

نمیدونم جریان چیه که موقع خیانت همیشه پای یه میمون‌دری میونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خیانت کردی؟

دلیلمو تو همینجا نوشتم فک کنم صفحه ۳ یا ۲ ولی چون طلاق نمیداد و پارانویید و تهدید... دیدن چت هم تنها نقطه ای بود که میتونستن طلاقمو بگیرم

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
من راحت نگاه میکنم چون طلاق نمیداد!! میخواست به خواهشام توجه کنه و طلاق بده عزیزم !!  حق‌ ...

من هرچی میگم شما نفع خودتو میگی😄😄 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

اکثر خانوما تو دو حالت خیانت میکنن

بی توجهی و بی محبتی همسر

و دومیشم شکاک و حساس بودنشون یا حتی اینکه ببینن شوهرشون هم اهل اینکار باشه خدایی نکرده ، واسه انتقام و تلافی

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
بله دیدم خانمی بخاطر پول به شوهرش و دوتا بچه هاش خیانت کرد با برادرشوهر زن و بچه دارش. البته که آقا ...

آفرین به دعای آخرت.خوبه که سرزنش نکنیم چون ممکن یه روزی خدای نکرده خودمون تو همچین شرایطی قرار بگیریم

به ذات ربطی نداره  آدمیزاد ممکن دچار لغزش بشه....این همه ادم که تو زندان هستن که حتی ممکنه قات ...

عزیزم من در قیاس با خودم گفتم یه مدت زندگیم خ سرد شده بود همسرم باهام سرسنگین بود احتیاج داشتم با یکی حرف بزنم ولی نتونستم اصلأ شرایطش هم کاملا مهیا بود بله عزیزم حرف شما درسته اطرافم دیدم این جور آدما رو ته زندگیشون که میری دلیل خیانتشون رو که میفهمی حق هم میدی بهشون

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
نه نفهمید من ارتباطمو باهاش خیلی کمرنگ کردم...وقتی میخواست صحبت کنه دست به سرش میکردم میفتم چون حس ...

خدا هدایتش کنه.

بسیار عادت بدی است که اندیشه‌های دیگران را بد و نادرست بدانیم و مالِ خودمان را نیک و درست، و باور داشته باشیم که هر کس عقیده و نظرِ ما را ندارد، دشمن کشور است.  اسلامی که به عدالت نرسد کفری است که لباس توحید بر تن کرده است.خطرناک ترین نوع بشر، کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است...........................................................یعنی واقعا کسی نبود که اعتراض بکنه؟(کلاس تاریخ سال1500) ارزش ندارد كه آدمی برای مبارزه كردن با كوته‌فكران وطن فروش، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارند..اینهایی که میگن وضعیت الان ما بخاطر انتخابات 4سال پیشه همونهایی هستند که میگند سیل و زلزله بخاطر گناه مردم پیش میاد.خوشا آنان که خر آمدند و خر رفتند. قرارداد ایران با چین اتفاقی است که در سال ۲۰۰۳ ونزوئلا تجربه کرد. چاوز برای پرداختن حقوق کارمندان و مخارج دولت ورشکسته ش وام  سنگین از چین گرفت و مادورو این روش رو با روسیه هم ادامه داد. نتیجه نفت مجانی به جای اقساط وام پرداخت میشه. البته اونا هم لاف توسعه زده بودن! سندی که یک طرف قرارداد حتی روش نشه منتشرش کنه، حتمن که سند بردگیه.وقتی که حقیقت ما را رنج می‌دهد، دروغ می‌گوییم و آن دروغ را تکرار می‌کنیم تا جایی که دگر فراموش می‌کنیم حقیقتی وجود دارد. در حالی که حقیقت هنوز زنده است و هر دروغی که می‌گوییم بدهی ما را به آن بیشتر می‌کند. بدهی‌ای که دیر یا زود باید پرداخت شود

گاهي طرف نميدونه تنهايي و سرخوردگيش رو چطور جبران كنه اولين مردي كه مياد و محبت ميكنه نظرشو جلب ميكنه كه شايد من خيلي خوبم و شوهرم قدرمو نميدونه 

يه اشتباه يا شايد يه امتحان الهي 

اگه خانمه زود بفهمه و تموم بشه و توبه كنه به درگاه خدا خب قضيه بنظرم تمومه

ولي ادامه پيدا كنه به رابطه ي جنسي كشيده بشه خب ديگه راه برگشتي نيست

الهي خدا براي همه خوب بخواد و با مرد ديگه اي امتحانشون نكنه🙏

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

در جواب کسانی که میگن چون اون خیانت کرد پس منم خیانت میکنم میگم انگار کسی یه مشت لجن به سمت شمابپاشه،،،،وشمادر جواب  سرتاپاتونو تولجن فروکنید منطقیه؟؟به اون ادم چیزی میشه؟؟شماکثیف میشی،،،،میتونی این توجیه رو واسه خداهم بیاری؟؟؟بااین استدلال میبخشتت؟؟؟پس فرق شما با اون چیه؟فقط هرکی دلیل خودشو داشته؟؟یه چیزایی بایدتوخونت باشه هرکسی نمیکنه

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

تویکی از تاپیکات دنبال رحم اجاره ای هستی.تویکیش نوشتی خیانت دیدم.الانم دنبال خیانت زن به شوهری.شماکه خیانت دیدی چرا دنبال بچه دارشدن هستی

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹