2777
2789
عنوان

خیانت زن به شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 32240 بازدید | 222 پست
نه اشتباه نکن مرد دلیل خیانتش میتونه خیلی چیزا باشه اما زن فقط محبت و بی توجهی و شکستن دلش ازطرف شوه ...

خب ببین من زیاد دیدم در حالی که اون مرد واقعا اخلاقش همچیش عالی بوده ولی اون بخاطر اینکه یه طرف پولدار تر دیده بود خیانت کرد الان مثلا میگی تو زندگیشون نبودی ولی  بودم چون تو خونه ی ما زندگی میکردن وقتی رفت اصلا مرده الان هرکی ببینتش ۲۷ سالشه ۵۰ ساله میزنه دوباره هم خیلی دختر اومد طرفش ولی قبول نکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من یه آدمی که ذاتش پاک باشه عمرا دنبال خیانت نمیرع هرچند تو زندگی کمبود محبت و خلأ داشته باشه خیانت هیییچ توجیهی ندارع برمیگرده به ذات طرف برای خود من خ شرایط پیش اومد که میتونستم به شوهرم خیانت کنم چون یه مدت خ با هم سرد بودیم ولی هییبچوقت وجدانم اجازه این کار کثیف رو بهم نداد

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
خب من کسی بودم که خیانت کردم اول ولی تاپیک داره مگه؟🤣

والا خنده هم نداره😏 وقتی خیانت کردی آیا به این فکر کردی داری به یه زن دیگه مثل خودت خیانت میکنی ؟؟ نه فقط به شوهر خودت

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
مشابهش یک سوپر وایزر بیمارستان خانومی بود که ......داشت فراوون ....خفن خفن و زیاد و همه میدونستن ... ...

عجباااا

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

عامل خیانت زن هاو مردها نتیجه نادرست تربیت شدنشونه. بعضی ها هم مریضن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
والا خنده هم نداره😏 وقتی خیانت کردی آیا به این فکر کردی داری به یه زن دیگه مثل خودت خیانت میکنی ؟؟ ...

عزیزم من دلیل خودمو داشتم !!! زندگی فکر کنم خودمه ! بااجازه

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
قبول ندارم.مردها اونقدی ک ی زن خورد میشه و میشکنه  نمیشکنن

زن و مرد باهم فقط قیافه ای متفاوتن زن بی احساس هست مرد بی احساس هم هست زن زود رنج هم هست مرد زود رنج هم هست هردو قلب دارن و قلب زن مرد نمیشناسه

همکلاس من به همسرش خیانت میکرد... دوست پسرش دوست صمصیمی همسرش و همکار سابق هر دوشون بود همسر این خ ...

شوهرش فهمید خیانت کرده؟عکس العملش چی بود؟

بسیار عادت بدی است که اندیشه‌های دیگران را بد و نادرست بدانیم و مالِ خودمان را نیک و درست، و باور داشته باشیم که هر کس عقیده و نظرِ ما را ندارد، دشمن کشور است.  اسلامی که به عدالت نرسد کفری است که لباس توحید بر تن کرده است.خطرناک ترین نوع بشر، کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است...........................................................یعنی واقعا کسی نبود که اعتراض بکنه؟(کلاس تاریخ سال1500) ارزش ندارد كه آدمی برای مبارزه كردن با كوته‌فكران وطن فروش، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارند..اینهایی که میگن وضعیت الان ما بخاطر انتخابات 4سال پیشه همونهایی هستند که میگند سیل و زلزله بخاطر گناه مردم پیش میاد.خوشا آنان که خر آمدند و خر رفتند. قرارداد ایران با چین اتفاقی است که در سال ۲۰۰۳ ونزوئلا تجربه کرد. چاوز برای پرداختن حقوق کارمندان و مخارج دولت ورشکسته ش وام  سنگین از چین گرفت و مادورو این روش رو با روسیه هم ادامه داد. نتیجه نفت مجانی به جای اقساط وام پرداخت میشه. البته اونا هم لاف توسعه زده بودن! سندی که یک طرف قرارداد حتی روش نشه منتشرش کنه، حتمن که سند بردگیه.وقتی که حقیقت ما را رنج می‌دهد، دروغ می‌گوییم و آن دروغ را تکرار می‌کنیم تا جایی که دگر فراموش می‌کنیم حقیقتی وجود دارد. در حالی که حقیقت هنوز زنده است و هر دروغی که می‌گوییم بدهی ما را به آن بیشتر می‌کند. بدهی‌ای که دیر یا زود باید پرداخت شود
همه همینو میگن منم هرکی و دیدم خیانت کرده اینو میگه. اخه یعنی انقد خانوم باید ضعیف باشه مگه تشنه مح ...

ما در حد قضاوت نیستیم چه بسا در شرایط اونها بهتر یا بدتر عمل میکردیم

منم مخالفم 

خدا همه مارا حفظ کنه از شیطان ووسوسه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.