2777
2789
عنوان

خیانت زن به شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 32240 بازدید | 222 پست

من کسی رو میشناسم شوهره پزشک خودش دندونپزشک جفتشون خوشگل و خوش تیپ با خانواده های خوب.پسره از زمان دانشگاه عااااشق دو اتیشه..دختره رو شب تو باغ با یه نفر دیگه مچشو گرفت شوهرش..بعدشم طلاقش داد

هنوزم موندم چش بود اینجوری رسوایی به بار اورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین عامل مهم خیانت بی توجهی همسران بهم و سرد شدن رابطشونه

خب بعضی اقایون خیانت ک میکنن ولی هیچ کم وکسری توزندگی ندارن مریضن تنوع طلبن 

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041

خیانت کثیفه آنقدر کثیف که آدم طرف مقابل رو یکی دیگه می‌کنه ...نظرش و دیدش به دنیا به خدا به آدما تغییر می‌کنه و این خیلی وحشتناکه...چون تو خانمهای متاهل کمتر هست تا آقایون...

شوهر اول من با ی زن متاهل بود خانومه قدش کوتاه و سبزه تیره اصلا خوشگل نبود تحصیلاتم نداشت ولی شوهر خودش مثل هنرپیشه ها خوش تیپ قد بلند مهندس شرکت نفت 5 سال هم از خانومش کوچیکتر بود اشنا خانوادگی بودیم خود خانومه میگفت شوهرم همش فکر میکنه تازه عروس دامادیم انقد که محبت میکنه و احترام میزاره ولی اخرش مچشو با شوهر اول من گرفت خود شوهرهه فهمید ولشم نکرد 

درخواست دوستی ندید 

بله من دیدم مشکل اصلیشونونمیدونم اماتااین حدمیدونم ک شوهره معتادبوده وخرج زنشونمیداده....

امابنظرم چ مرد چ زن هیچکدوم حق ندارن بهم چ جنسی چ عاطفی خیانت کنن اگ فکرمیکنن نمیتونن بایداول جدابشن وبرن دنبال هواوهوسشون

اره امروز تولد یکی از دوستانم بود که سر خیانت یک زن به شوهرش همه زندگیش پاشید

دیگه وقتی ذات  بد باشه چه زن چه مرد خیانت میکنن

همه چی به ذات برمیگرده

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

بله دوست خودم به همسرش خیانت کرد

دلیلی نداره که بشه توجیح کرد 

دلیلش هرزگیه

و خیانت زن و مرد دقیقا یکسانه و به یک اندازه بد

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست