باسلام خدمت همه آبجیای گلم بارهاوبارها از طریق این سایت یا رسانه های دیگر شنیدیم که شوهر خانم فلانی دوست دختر داره و یا یکی رو صیغه کرده، در اینکه تعداد شوهران خیانتکار در جامعه زیاد شده حرفی نیست و قبول دارم. اما یک سوال چرا کسی از خیانت زن ها به شوهرانشان حرفی نمیزند؟؟!!! کسی از شما آبجیای گلم به شوهرش خیانت اعم از جنسی و یا عاطفی کرده؟ یا کسی از نزدیک با همچین موردی درارتباط بوده؟ عامل عمده خیانت زن ها چیست؟ ممنون از همتون بابت شرکت در تاپیک
من کسی رو میشناسم شوهره پزشک خودش دندونپزشک جفتشون خوشگل و خوش تیپ با خانواده های خوب.پسره از زمان دانشگاه عااااشق دو اتیشه..دختره رو شب تو باغ با یه نفر دیگه مچشو گرفت شوهرش..بعدشم طلاقش داد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیانت کثیفه آنقدر کثیف که آدم طرف مقابل رو یکی دیگه میکنه ...نظرش و دیدش به دنیا به خدا به آدما تغییر میکنه و این خیلی وحشتناکه...چون تو خانمهای متاهل کمتر هست تا آقایون...
شوهر اول من با ی زن متاهل بود خانومه قدش کوتاه و سبزه تیره اصلا خوشگل نبود تحصیلاتم نداشت ولی شوهر خودش مثل هنرپیشه ها خوش تیپ قد بلند مهندس شرکت نفت 5 سال هم از خانومش کوچیکتر بود اشنا خانوادگی بودیم خود خانومه میگفت شوهرم همش فکر میکنه تازه عروس دامادیم انقد که محبت میکنه و احترام میزاره ولی اخرش مچشو با شوهر اول من گرفت خود شوهرهه فهمید ولشم نکرد
بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست