2777
2789

یکی میگه الهی شوهرم ازچندجاقطع نخاع بشه یکی میگه شوهرموزدم واقعی اینا؟جان من راست میگیدمگه میشه شوهرحرمت داره فرداروز بچه چطورازپدرش حساب ببره 🤒🤕من جلوبچه هاصداموبراشوهرم تابحال بالانیاوردم یه بارم دعوانکردیم پیش بچه هااگرم گله ودلخوری باشه تووقت مناسب میگم بدون تنش ودعوا حس میکنم اکثراتاپیکای اینمدلی فقط براپربازدیدشدنه والااین چیزایی که میگیدفقط براسرکارگذاشتن دیگران 😤اگه واقعی میگیدکه این راهش نیس اگرم دروغ میگیدسوسک بره توپاچه شلوارتون😆😆

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونا که شما فکر میکنی خوشبختندمیان اینجا درد دل میکنن

نه عزیزم اوناواقعی الکی نیس

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

من تو اونجور خانواده ای بزرگ شدم

هر شب که میخوابیدم میدونستم فردا با صدای دعوا و کتک کاری بیدار میشم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
چنان هم با آب و تاب از دعوا تعریف میکنن وکاری میکنن کل نی نی سایت خانواده شوهرش رو فحش بارون کنن😂😂

دقیقا 🤒🤒

من تو اونجور خانواده ای بزرگ شدمهر شب که میخوابیدم میدونستم فردا با صدای دعوا و کتک کاری بیدار میشم

واقعاالهی بمیرم🥲

چون اون خوشبختا نمیاد بدبختیاشونو جار بزنن میان اینجا خودشونو خالی میکنن

اطراف من همه خوشبختن اما یکیشون که خواهر خودم باشه دلش پر از درده و خیانت دیده و کسی نمیدونه

الهی به امید خودت...  
این زندگی ها وجود داره واقعا با تاپیک های نی نی سایت کاری ندارم حالا ولی تو واقعیت وجود داره

وای 🤒

چون اونایی که مشکلی ندارن و خوشبختن چیزی نمیگن

اونایی که مشکل دارم میان مطرح میکنن

الان من پریودم  از دیروز نه ناهار گذاشتم نه شام 

یا شوهرم غذا درست کرده یا رفتیم بیرون یا از بیرون گرفتیم

خودشم میاد خونه رو مرتب میکنه‌

هیچکس خوشیاشو‌تعریف نمیکنه که

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
چون اون خوشبختا نمیاد بدبختیاشونو جار بزنن میان اینجا خودشونو خالی میکنناطراف من همه خوشبختن اما یکی ...

چمدونم چی بگم 

واقعاالهی بمیرم🥲

خدا نکنه

آره خدا بهت خیر بده بچه هاتو مضطرب نمیکنی

من همش اضطراب دارم هنوزم که سنی ازم گذشته

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

شناخت شما نسبت به اطرافیانت ممکن به ۲۰۰ نفر برسه که کامل بشناسی

اینجا میلیونها کاربر از کل جمعیت ایران 

شاید اغراق هم باشه ولی هست خوب هم هست بدترش هم هست 🤦🖐️

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦