2777
2789

با نظرات خانواده ات موافق نیستم که حتما عروسی باید باشه اما در کل الان هردو داغین متوجه نیستین ،چندسال دیگه که آروم شدین معلوم نیس همچنان این تصمیم درست بدونین یانه مخصوصا از سمت آقا دارم صحبت میکنم...

حق داری خیلی چون نفهمن هیچ درکی ندارن بچه ها وسیله براورده کردن ارزوهاشونن حالا سی ساله شی و ازدواج ...

من واقعا دوست ندارم عروسی بگیرم 

فقط ی مهمونی کوچیک خونوادگی 

نه دو هزار نفر ک نمیشناسم دعوت کنم تهشم کلی چرت بگن

تازههه دست رنج شوهر طفلیم بره برا غذا ی شب دو هزار نفر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سال دیگ تموم میشهگفتیم فعلا عقد کنیم ک همونم میگن نه چون بعدش عروسی بگیریممن ک چهار سال دیگ درسم ...

پزشکی میخونه؟

۲ سال اینترنی سخته ها به نظرم صبر کنید بعدش

بعد مگه طرح نداره؟ مطمئنه میتونه مستقیم تخصص بیاره؟

پزشکی میخونه؟۲ سال اینترنی سخته ها به نظرم صبر کنید بعدشبعد مگه طرح نداره؟ مطمئنه میتونه مستقیم تخصص ...

نه دندون 

من پزشکی 

اره استریت شده و از الان واسه رزدینتی میخونه

باید جلوشون وایسین ، کاری که منو همسرم کردیم حتی عروسی نگرفتیم هردو کامل جلو خانواده هامون وایسادیم و کار خودمونو کردیم ، من ۱۹ بودم اون ۲۲ ، از ۱۴ سالگی هم دوست بودمباهاش

من یکی از دوستام 4 سال عقده چند سال دیگ هم باید جمع کنه که بتونه عروسی بگیرهاگه خودشون عروسی میگیرن ...

همین دیگ

داداش بزرگم هم ک بابام بش خونه ماشین همه چی داده 

برگشت گف ما به کسی ک خونه نداره دختر نمیدیم 

دخترمون آواره اجاره نشینی نمیکنیم 

اگ بابام کمکش نمیکرد تا ده سالدیگم نمیتونس خونه داشته باشه

اگه مثلا با مادرت راحتی یا خواهر بزرگتری داری همین حرفا رو محترمانه بهشون بگو و نهایت هم بگو اگه گن ...

من ک روم نمیشه بگم گناهی پیش میاد

مگ ب پارتنرم بگم ب خونوادش بگه

هر چند که اونا کلن مخالفن از ریشه

نه دندون من پزشکی اره استریت شده و از الان واسه رزدینتی میخونه

خب پس مشکلی نیست برای پسر

الان فیزیوپاتی؟ به نظر خودت میتونی هندل کنی؟

علوم پایه نسبت به استاجری و اینترنی خیلی سبک تره ها

یکمی صبر کنید به نظرم بعد فارغ التحصیلی

پسر تخصصم نگرفت مشکلی نیست

من ک روم نمیشه بگم گناهی پیش میادمگ ب پارتنرم بگم ب خونوادش بگههر چند که اونا کلن مخالفن از ریشه

مخالفن که نشد یا هزینه عروسی رو پرداخت کنن یه باری از دوش شما کم بشه یا خونه تهیه کنن براتون از جیب پسر که نمیشه نظر داد

اگه شوهرت رو خوب میشناسی و واقعا انقدر پختگی داری که فرداها شوهرت هررررر اخلاق بدی پیدا کرد، بتونی زندگیت رو مدیریت کنی و جا نزنی،خودتون یه تاریخ عقد معلوم کنین و خانواده‌هاتون رو مجبور کنین بیان سر عقد و هیچ‌جوره کوتاه نیاین، بگین هرکدومتون نیاین، ما بدون اجازه و حضورتون عقد میکنیم.بعد عقد هم سرت رو بالا بگیر و به کاری که کردی افتخار کن!

قبلش هم خودت برو از دادگاه حکم رشد بگیر که نیاز به اجازه‌ی پدرت برای عقد نباشه.

بعضی بزرگترها فقط و فقط وقتی قبول میکنن که تو عمل انجام شده قرار بگیرن.