2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوس ندارم اینطوری بگم ولی استرس و دلهره نابودم کرده هیچی از زندگی نمیفهمم 

منم خیلی وقته به همچی شک دارم فقط دارم زندگی میکنم بی حس کرخت .....برام مهم نیس دیگه وقتی تهش قراره برم زیر او لحد کی تعیین میکنه زندگی منو خودم! پس فقط زندگی کن 

J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋
منم خیلی وقته به همچی شک دارم فقط دارم زندگی میکنم بی حس کرخت .....برام مهم نیس دیگه وقتی تهش قراره ...

چند سالی رو تونستم بی خیال باشم ولی خیلی سخته فک کنی ته ش فقط مردنه دچار پوچی شدن حس خوبی نیس

خدا هست..از رگ گردن به ما نزدیکتره.اهل شعار نیستم اما کافیه یه زمان به صحبت کردن باهاش اختصاص بدی.به این فکر کن که خدا روبروت نشسته و منتظره شنیدن حرفاته..اینجوری حسش میکنی..من اکثر وقتا باهاش به همین شکل صحبت میکنم و واقعا حسش میکنم..اگرم دلت بخواد میتونی نماز بخونی یا قرآن باز کنی..

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
چند سالی رو تونستم بی خیال باشم ولی خیلی سخته فک کنی ته ش فقط مردنه دچار پوچی شدن حس خوبی نیس

این دنیا همین شنای معکوسه هرچی دست و پا بزنی غرق تر میشی این جا هیچوقت دنیای ما نمیشه منو تو همون کافر میمونیم حتی اگه جای مهر رو پیشونیم باشه .....پوچی و باور کن ازش نترس چون‌میترسی باورش نمیکنی خدام همیجوریه چیز عجیبی نیست حسش نکن اونکه حست میکنه 

J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋
این دنیا همین شنای معکوسه هرچی دست و پا بزنی غرق تر میشی این جا هیچوقت دنیای ما نمیشه منو تو همون کا ...

باور پوچی چه کمکی ب من میکنه اخه وقتی بازم ی حسی اذیتم میکنه من تجربشو دارم بیخیالم بودم ولی نمیشه وانگار ی چیزی کمه این وسط؛تا حالا تو اوج فشار بودی ک خدا روصداکنی ولی فک کنی نیس بیهوده داری توکل میکنی 

چون زندگیم بی معنی شده همش میگم وقتی اخرش هیچه پس این همه اصول و .... چ فایده داره خودت اگ فک کنی وا ...

ته چی هیچیه؟ مگه باید تهش چیز خاصی باشه؟ 

اصول؟ چه اصولی؟ 

زندگیه دیگه تا وقتی زنده ای زندگی کن لذتشو ببر وقتی ام مردی تموم میشه میره دیگه انقد فک کردن نداره! 

منم خیلی وقته به همچی شک دارم فقط دارم زندگی میکنم بی حس کرخت .....برام مهم نیس دیگه وقتی تهش قراره ...

تهش زیر خاک نیست بر عکس اون دنیارو اگر باور داشته باشی همه چی برات معنی پیدا می کنه زندگیت رو برنامه میره جلو خدا هم بیشتر جاها کمکت می کنه فقط باید چشماتو باز کنی 

باور پوچی چه کمکی ب من میکنه اخه وقتی بازم ی حسی اذیتم میکنه من تجربشو دارم بیخیالم بودم ولی نمیشه و ...

هوم من کافر شدم به هر گندو کثافتی دست زدم برگشتم دیگه نه نماز شارژم کرد ن قرآن منم فهمیدم هیچی نیست اوکی انگار پرده رو کشیده رو قلبم منم ۵ ساله معلقم پوچی گاهیی بد نیست اینکه دیگه تیپت .حرفای دیگران کلا این دنیا برات مهم نباشه من آلان فقط به یه پوزخند رسیدم نسبت به همچی دنیا همینه اینایی که میبینی شادن همش توهمه یه ماسککه خودشونم باور کردن ....اینکه چیزای روزمره مهم نیست برام نصف دغدغه های خانومای این سایت دنیا همینه باور کن سخت نیست باورش