عزیزم شما مشکلت باور به خدا نیست.. علائم افسردگی رو داری نشون میدی اینکه چیزی شادت نمیکنه چیزی ارومت نمیکنه و حس پوچی داری همه علائم افسردگیه, حرفمو جدی بگیر و حتماااا به روانپزشک مراجعه کن, افسردگی نیاز به درمان تخصصی داره و نیاز جدی به کمک دارید شما..
خیلی ها تو دنیا به خدا باور ندارند.. میدونسی مردم چین با این جمعیت اکثریت خداناباورند و اصلا تو فرهنگشون دین و خدا وجود نداره؟؟ اون هایی هم ک خدا باورند نگه اصلا چقدر به خدا فکر میکنن؟ خداشون تو شادیشون چه نقشی داره اصلا؟ مثلا کی میشینه به خدا فکر کنه بعد هار هار بخنده و احساس خوشبختی کنه؟؟
عزیزم هرکس با یه چیزایی شاد میشه, من با خیلی چیزا شاد میشم و اصولا ادم شاد و سرخوشی هستم, با موفقیت کاری با تفریحات مختلف با بازی با بچه ها با پول با خرید با فیلم و کتاب با دوستام و مهمونی و.. همه ی اینا شادم میکنن..
وقتی کم بیارم خودم خودمو اروم میکنم نیاز به توصل به ماوراالطبیعه هم ندارم و خودم و قدرت و جسارتم برام کافیه, ادم با تلاش خودش میتونه به چیزایی ک میخواد برسه و از مشکلاتی ک براش پیش میاد گذر کنه.. خیلیا از وقتی چشم باز کردن تو فرهنگشون دعا و نذر و نیاز و توصل و.. بوده و اتفاقا ملت ضعیفی هم از اب درمیان چون همش منتظرن خدا براشون معجزه کنه و خودشون تنبل بار میان! هی از خدا میخوان و دعا میکنن و اخرشم شاکیین ک پس چرا خدا کمکم نمیکنه چرا برام نمیرسونه و..!! ولی اونی ک میدونه فقط خودشه و تلاش و پشتکار خودش, خب نمیشینه دعا کنه ک از اسمون براش بباره..
این تهش تهشم ک میگی مگه اونی ک به خدا اعتقاد داره فک میکنه تهش چی میشه؟؟ بهشتو جهنم هردو واقعا مسخره و بچگانه هستن و توصیفات انسانِ دو هزار سال پیش از بهشت واقعا برای انسان امروز چیز جالبی میتونه داشته؟؟ کی واقعا الان تلاش میکنه ک بره به اون بهشت لوس و بی مزه؟؟ یا کی فک میکنه قراره بره جهنم به خاطر گناهاش؟؟ اگه واقعا ادما از جهنم میترسیدن ک پس این چه دنیاییه پر از دروغ و دزدی و خلاف کوچیک و بزرگ و بدی..
عزیزم تاکید میکنم اگه واقعا این احساسات ک چیزی شادت نمیکنه و حس پوچی و.. رو داری حتمااا کمک بگیر و نزار ادامه پیدا کنه و شدیدتر بشه.. امیدوارم شادی زندگیتو پیدا کنی 💚