2777
2789
تهش زیر خاک نیست بر عکس اون دنیارو اگر باور داشته باشی همه چی برات معنی پیدا می کنه زندگیت رو برنامه ...

فقط فهمیدم این زندگی هیچ چیز شادی نداره ن اونقدر که به غم هاس بچربه من همه عقده هامو جمع میکنم تو نقطه های تاریک روحم قایمشون میکنم سعی میکنم باقی عمرمو مثل زنای این سایت صرف یه زندگی معمولی کنم  داستان بنویسم شعر بگم به اراجیف نی نی سایت لبخند بزنم و انتظار بکشم تا خدا دکمه رو بزنه و  چراغمو خاموش کنه دلم میخواد اونور فقط بخوابم 

J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋
هوم من کافر شدم به هر گندو کثافتی دست زدم برگشتم دیگه نه نماز شارژم کرد ن قرآن منم فهمیدم هیچی نیست ...

پس چی خوشحالت میکنه چی آرومت میکنه اینکه خیلی دغدغه ها رو نداری شاید ظاهرا خوب باشه ولی ذهنی ک خالی میخاد چی بشه وای من آرامش میخام  میدونی اینکه قبول کنیم خدا نیس شاید اسون باشه ولی اخه چرا ما فطرتا دنبال خالقیم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن ربطی به اون نداش الکی الکی افکار مزخرفی اومد توذهنم و پی همین افکارو گرفتم تا شدم خداناباور

تو نت بزن تجربه نزدیک به مرگ خداناباوران  ببین چقدررر بعدش تغییر کردن

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
پس چی خوشحالت میکنه چی آرومت میکنه اینکه خیلی دغدغه ها رو نداری شاید ظاهرا خوب باشه ولی ذهنی ک خالی ...

من میدونم هست تو هم میدونی دنبال چی میگردی همین بسه.من داستان مینویسم شعر میگم تاپیکامو بخون همشون پر زندگین....ولی فقط مینویسمشون دنیای من متوقف شد از یه سنی به بعد از روزی که فهمیدم این سگ دو زدن ها میشه پشم میشه باد هوا میشه بابای شصت ساله من که آرزویی نداره .....توهم ماسک بزن بخند توهم خوشحالی خیلی شیرینه من تجربش کردم فقط یه آنه .من از آن مرگم نمیترسم آن مرگم دلمو آروم نمیکنه ولی میلرزونه اینکه بالاخره یادش بود منو ........همه عالم میدونن تو دنبالش نگرد فقط از هر ثانیش استفاده کن کم بیار گریه کن فحش بد کفر نگو اون میشنوه فکرتو عوض کن فقط همین فرمول توهم خوشبختیه 

J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋
تصور کن اخرین روز زندگیته چ حسی داری؟

میشینم کنار مامانم فقط همین 

مرسی

اینو به عنوان کسی میگم بهت که مرگ یبار تجربه کرده و اونور دیده  اصلا من هیچی    بدون خدا رو تو زندگیت نداشته باشی با ختی بدم باختی

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

بقول یک بزرگی ترجیح میدم طوری زندگی کنم که انگار خدایی هست و وقتی مردم بفهمم نیست نه اینکه طوری زندگی کنم که انگار خدایی نیست و وقتی مردم بفهمم هست...

حالا شما طوری زندگی کن انگار خدا هست و فقط داره به تو نگاه می‌کنه.....اینجوری حتی تحمل سختی‌ها هم قشنگ میشه.......خداناباوری تهش پوچیه......اگه به نظم آفرینش بود باید هی تکرار و تکرار میشد....ولی شما به تعداد بشر از اول تا آخر سرنوشت متعدد داری.....چرا راه دور بری؟؟؟؟مثلا یه نگاه به سر انگشت خودت بنداز...کدوم طبیعت اینقدر هوشمندانه برای ایییییییییینهمه آدم روی کره زمین وقت گذاشته و اثر انگشت طراحی کرده؟؟؟؟؟؟

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

فقط فهمیدم این زندگی هیچ چیز شادی نداره ن اونقدر که به غم هاس بچربه من همه عقده هامو جمع میکنم تو نق ...

تو این دنیا اومدی مسئولی نسبت به همه چی و همه کس اون دنیا ازت می پرسم چی کار کردی نمیشه که این طوری ادامه بدی تو به خانوادت به خودت به دوستانت به همه چی که داری باید جواب بدی باید روحت و بزرگ کنی باید دلتو دریا کنی شده دست یک یتیم و بگیری شده به مادرت کمک کنی همه کارات و به نیت نزدیک شدن به خدا انجام بده بعدش ببین چی درهایی برات باز بشه فقط باید دقت کنی همین واقعا باید همیشه خیر همه رو بخوای تا دلت پر نور بشه

تو این دنیا اومدی مسئولی نسبت به همه چی و همه کس اون دنیا ازت می پرسم چی کار کردی نمیشه که این طوری ...

شعار های قشنگیه ...خیلیا باورش دارن و باهاش زندگی میکننن ...آره من مسئولمخداروشکر دوستی ندام  فقط نسبت به پدر مادرم ..... اونام سنشون بالاس اونقدر برام ذکر مصیبت خوندن با این سنشون که میدونم حرفای قشنگ قشنگ فقط واسه زدنه ن زندگی کردن حرفای قشنگ قشنگ واسه رو منبرو پای دیگ نذریه من تو این سن از اون دوتا فقط همینو فهمیدم که با اون اعتقادشون آلان لنگن  ....عدالتش اون دنیاس قبول دارم ولی زندگی این دنیا ارزش فرو رفتن ندارن چهارتا کار خوب و نمازشب که نمیشه واسه ما کارنامه اون خودشم مارو میشناسه میبینه .... 

شما چجوری زندگی میکنی؟چی شادت میکنه؟چی ارومت میکنه؟وقتی کم میاری ب کی متوصل میشی؟

عزیزم شما مشکلت باور به خدا نیست.. علائم افسردگی رو داری نشون میدی اینکه چیزی شادت نمیکنه چیزی ارومت نمیکنه و حس پوچی داری همه علائم افسردگیه, حرفمو جدی بگیر و حتماااا به روانپزشک مراجعه کن, افسردگی نیاز به درمان تخصصی داره و نیاز جدی به کمک دارید شما.. 

خیلی ها تو دنیا به خدا باور ندارند.. میدونسی مردم چین با این جمعیت اکثریت خداناباورند و اصلا تو فرهنگشون دین و خدا وجود نداره؟؟ اون هایی هم ک خدا باورند نگه اصلا چقدر به خدا فکر میکنن؟ خداشون تو شادیشون چه نقشی داره اصلا؟ مثلا کی میشینه به خدا فکر کنه بعد هار هار بخنده و احساس خوشبختی کنه؟؟ 

عزیزم هرکس با یه چیزایی شاد میشه, من با خیلی چیزا شاد میشم و اصولا ادم شاد و سرخوشی هستم, با موفقیت کاری با تفریحات مختلف با بازی با بچه ها با پول با خرید با فیلم و کتاب با دوستام و مهمونی و.. همه ی اینا شادم میکنن.. 

وقتی کم بیارم خودم خودمو اروم میکنم نیاز به توصل به ماوراالطبیعه هم ندارم و خودم و قدرت و جسارتم برام کافیه, ادم با تلاش خودش میتونه به چیزایی ک میخواد برسه و از مشکلاتی ک براش پیش میاد گذر کنه.. خیلیا از وقتی چشم باز کردن تو فرهنگشون دعا و نذر و نیاز و توصل و.. بوده و اتفاقا ملت ضعیفی هم از اب درمیان چون همش منتظرن خدا براشون معجزه کنه و خودشون تنبل بار میان! هی از خدا میخوان و دعا میکنن و اخرشم شاکیین ک پس چرا خدا کمکم نمیکنه چرا برام نمیرسونه و..!! ولی اونی ک میدونه فقط خودشه و تلاش و پشتکار خودش, خب نمیشینه دعا کنه ک از اسمون براش بباره.. 

این تهش تهشم ک میگی مگه اونی ک به خدا اعتقاد داره فک میکنه تهش چی میشه؟؟ بهشتو جهنم هردو واقعا مسخره و بچگانه هستن و توصیفات انسانِ دو هزار سال پیش از بهشت واقعا برای انسان امروز چیز جالبی میتونه داشته؟؟ کی واقعا الان تلاش میکنه ک بره به اون بهشت لوس و بی مزه؟؟ یا کی فک میکنه قراره بره جهنم به خاطر گناهاش؟؟ اگه واقعا ادما از جهنم میترسیدن ک پس این چه دنیاییه پر از دروغ و دزدی و خلاف کوچیک و بزرگ و بدی.. 

عزیزم تاکید میکنم اگه واقعا این احساسات ک چیزی شادت نمیکنه و حس پوچی و.. رو داری حتمااا کمک بگیر و نزار ادامه پیدا کنه و شدیدتر بشه.. امیدوارم شادی زندگیتو پیدا کنی 💚 

شعار های قشنگیه ...خیلیا باورش دارن و باهاش زندگی میکننن ...آره من مسئولمخداروشکر دوستی ندام  ف ...

این که شما دوستی ندارین خیلی بده یکی از علائم افسردگیه حتما دنبالش و بگیر سعی کن همیشه شاد باشی و تو لحظه زندگی کنی  نه تو گذشته ونه تو آینده .اگر سختی روت فشار آورد فقط از خدا کمک بخواه نه از بندش🙂