اقای خواستگار من ۲۳ سالشه خونه و ماشین و شغل ثابت نداره ولی با پدرشون کار میکنن و ماهی یه ملیون (اینطور که خودشون گفتن)میگیرن و توی مدرسه هفته ای دوبار تدریس دارن ولی درامد خاصی نداره، شاید یک ملیون ولی یه کاریو توش فعالیت میکنن که هنوز درامدی بهشون نداده ولی امکان درامد بالا داره ؛سربازی نرفته و سر هر موضوعی که تو صحبتا به اختلاف میخوریم انتظار دارن من کوتاه بیام و در عیر اینصورت میگن پس وقت همدیگرو نگیریم و یه ذره هم انعطاف نشون نمیده البته خیلی هم تحت تاثیر خانوادشه ؛از نقاط خوبشم اینه که خیلی با خدا و چشم و دل پاکه و با اخلاق .من پولکی نیستم ولی به این فکر میکنم قرار توی این ازدواج من آزدیمو بزارم و ارزوهامو از دست بدم (چون با فعالیت تو رشته هنر مشکل دارن و اجازه نمیدن) در قبالش چی بدست میارم ؟. از طرفی هم به این فکر میکنم که نباید سخت گیری کنم چون ازدواج سخته و خواستگار خوب کم .دوستمم یه جمله ای گفت که مثه اب یخ بود و گفت شاید بهترینِ سرنوشت تو همینه
اینکه هیچی نداره ، خلی میخوای باهاش ازدواج کنی ؟؟؟؟؟
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
از کجا فهمیدی چشم پاکه؟توهمین یه مدت اشنایی ناموسا چجوری فهمیدی ؟؟؟
بهترین تو اینه ؟؟؟؟؟؟ اگه اینجوری فکر میکنی برو خودتو حلق اویز کن ، ای خدا
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍