2777
2789
عنوان

با این شرایط ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 93 پست

کار بادرامدش ندارم فقط نمیتونم با ای اخلاق کنار بیام که همیشه شما باید کوتاه بیای و اینکه کوتاه نیای میگه وقت همو نگیریم 

عزیزم ای آدم همو بچه اس یه عمر باید بچه داری کنی تا به ای درجه برسه تو زندگی مشترک هر دو طرف یه جاهایی باید کنار بیان رد بشن ببخشن

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😖😖نه هست.همه دختر وپسرها قسمتشون سرجاشه یکم صبر نیازه

درسته 😊 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
به دوستش بگه اول باغچه خودت رو بیل بزن خودش بره زنش بشه اینقدر خوبه 😂 

همون!!!به منم از این حرفا گفتن خیلی کلا میگن کسی تو رو نمیگیره!!!میدونم  خوشبخت میشم انگشت به دهن میمونن

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

راستش صلاح نیست این خواستگار رو که شرایطش رو میدونی راه بدید خونتون چون دیدم با این شرایط داغون وقتی پاشون به خونه برسه کنه میشن ول کن نیستن و گاهی برخی افراد دلشون میسوزه قبول میکنن

دوستت هم رو نظرش بی اهمیت باش

با توجه به شرایط کاری که گفتی ممکنه چند سال دیگه پیشرفت کنه و بتونه از خیلی جوونای الان درآمد و زندگیش بهتر باشه

اما راجبه وابستگی و تخت تاثیر بودنش نسبت به خانوادش باید بهت بگم که کنار اومدن با این قضیه خیلی سخته و خیلی زمان میبره تا این وابستگی به مرور کم بشه 

و اینکه میگی اجازه نمیدن که به فعالیت هنری ادامه بدی باید بگم که اینا همش به رفتار و رابطه ی خودت با اون پسر بیتگی داره که اگه اون دوستت داشته باشه و تو هم بتونی با رفتارت کاری کنی که حرف دیگران روش تاثیر نزاره حل شدنیه 

همون!!!به منم از این حرفا گفتن خیلی کلا میگن کسی تو رو نمیگیره!!!میدونم  خوشبخت میشم انگشت به د ...

از حسادت عزیزم 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 

نه میخای خودت رو بیچارهرکنی ،اخه این چه شرایطی ،به هیچ وجه تحت هیچ شرایطی با پسری که ازنظر کار ،مسکن ،مالی ،و...وابسته به خانواده ست ازدواح نکن چون به خودت و زندگیت سلطه پیدا میکننن ____ فردا روز باهات نسازن میخای چیکار کنی ؟؟؟؟

مادر خوبم خیلی دوستت دارم