2777
2789
عنوان

با این شرایط ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 93 پست

با ماهی یه میلیون میتونی دو تا مرغ و یه کیسه برنج و یه روغن بگیری فقط 🙄😁

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 

حالا منم ي جمله بگم

دوست داشتي يخ كن

شايد بدترين سرنوشتت همينه

اخه دختر كي از كجا ميدونه كي بهترين و بدترينش هست

بايد با عقلت بعدم دلت انتخاب كني ك پشيموني نباشه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر منم وقتشو نگیر😐

ب چی دلت خوشه؟الان این خواستگار خوبه؟دیوونه ای؟

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

دوست مگه  علم غیب داره سرش میاد ایشالله انقدر بدم میاد از این جور ادما

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
نه اصلا مگه کمبود شوهره.درامد نداره.اخلاقم نداره.از شرایط سخت هم فراریه

خود اسی هم گفته شوهر نیس 😂😂😂😂

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 

ولش کن مجرد میکنی از این بهتره نه پول داره نه چیزی ولش کن 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
دوست مگه  علم غیب داره سرش میاد ایشالله انقدر بدم میاد از این جور ادما

به دوستش بگه اول باغچه خودت رو بیل بزن خودش بره زنش بشه اینقدر خوبه 😂 

والا من ب ماهی ۳ تومنم قانع نشدم عزیزم دلت خوشه هااااا

چقدر حرص میخورم وقتی همچین لنسان هایی میبینم خدا خیرت بدههه با ی تومن میخوای چی بخریییی ... بعدم ب اون کسی همچین گفت میگی دوست؟؟؟اون از حسودی داره میترکه.... واقعا عقلت خیلیییییی کمه ببخشید .. اینقد حرصم دادی ک نمیتونم پاشم🤕

لایک نکن لطفااااااا ... کاربر قدیمیم .. ب امیدروزی که به هدف هام برسم .. دعام کن 🙂💗

چه رویی داشته پسره اومده خواستگاری !!!! ما هیچ مانگاه

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍