2777
2789
عنوان

نامه ب فرشته 😇

848 بازدید | 40 پست

عزیزای دلم بارهاوبارهابودند کسایی ک با نوشتن نامه ب فرشته شون ب آرزو هاشون رسیدن در هر اموری و برای هر خواسته ک دارن حالا نوبت توعه 

عجله کن ارزوهاتو ب کمک خدامتعال ومهربان و فرشته خودت براورده کن کائنات درانتظار خواسته های توست ک تک تکشونوبراورده کن 😇💖💜

من به جای نوشتن نامه واسه فرشته میخوام یه نامه واسه محمد بنویسم و بعدش فرار کنم از این شهر برم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برای خدای خوب و مهربونم نامه نوشتم، الانم گذاشتمش لای قرآن. 🌹🌹🌹🌹

منتظرم حاجتمو بگیرم انشاالله😍😍😍

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                   🌱و بالأخره، دلِ منم لرزید...💞👩‍❤️‍👨💍  

نامه نوشتیم بعدش چیکارش کنیم؟

😐

کاربرآقا👨خیلیابهم میگن شبیه کیانوهستم،خدایی هم اون خوشتیپ وجذاب هم من😎میدونم اینجابیشترخانم هست،همتون برام محترم هستین.امیدوارم تواین جامعه نی نی سایت بتونم مفیدباشم💙

خب فرشته ای که خواسته مالی و پول رو براوورده می کنه اسمش چیه...ی نمونه نامه لطفا بنویس از رو دستت کپی کنم...ممنون 😁

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
ایشالله حاجت روا بشی عزیزم 

ممنونم گلم😘😘😘😘😘

همچنین شما. 

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                   🌱و بالأخره، دلِ منم لرزید...💞👩‍❤️‍👨💍  

من به جای نوشتن نامه واسه فرشته میخوام یه نامه واسه محمد بنویسم و بعدش فرار کنم از این شهر برم

آیندتو خراب کنی از چشم همون محمدم میوفتی...این کارا چیه خودتو انگشت نما کنی 😕

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
نامت رو به صورت درخواست نوشتی؟

ن، ی جور خاصی نوشتم، توش چیزی و مستقیم نخواستم، ب جاش از خدا بابت همه چی تشکر کردم😍😍😍

چجور

عزیز دلم باید اول خواسته ک داری مشخص کنی وبرای فرشته خودت اسم بزاری هر اسمی ک بهت آرامش بده مثلا فرشته عشق وشروع ب نوشتن کنی برای مثال سلام فرشته عشق من مریم هستم ممنونم ازت منو ب عشق ابدیم رسوندی و عشقم هرلحظه بیشترعاشق من میشه و خودتو تصور کنی ک بخواستت رسیدی  ودرپایان نامه ازجملات تاکید ی ومثبت استفاده کنی واینوتا 15روزانجام بدی وهنگام نوشتن نامه تمرکزت فقط وفقط روی خواستت باشه