2777
2789
عنوان

نامه ب فرشته 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 40 پست
بعد از ۱۵ روز بسوزونم ؟؟ جای خاصی باشه، خاکسترش کجا ریخته بشه؟ سوال هام زیاده ببخشید ولی مهم برام😊

بهتر ک خاکسترشو نگه داری عزیزم و وقتی خواستت برآورده شد بدی آب رون گلم فقط خیلی روی نامت تمرکز کن ب حین نوشتن ب هیچی جزخواستت فکرنکن 🌷💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجور

اول هراسمی ک دوس داری برای فرشتت انتخاب کن وشروع کن مثلا فرشته ... خیلی خیلی ممنونم ک ب من ی پسر سالم دادی و من درکنار پسر عزیزم ... (اسم انتخابی برای پسرتون )هستم من از تو وخدا ک خواسته منوبراوده کردین سپاسگزارم ممنون بابت پسر زیبا وسالمم 

دوستانی ک برای ثروت نامه میخواستن نمونه 

سلام فرشته ثروت من مریمم خیلی خیلی ممنونم ک من الان خونه ای ...متری در ...این مکان دارم و ممنونم ک ب من ماشین موردعلاقه مو دادی و روز ب روز دارم پیشرفت میکنم سپاسگزارم سپاسگزارم فرشته ثروت ک ب وسیله تو ب همه ی خواسته ام رسیدم 

انشالله عزیزم ب خواستت برسی

ممنونم گلی.. همچنین شما. 

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

عزیزان برای این ک تمرکزتون حین انجام نامه بیشتر باشه مکانی خلوت و آروم و انتخاب کنید اگر شمع دردسترس دارید روشن کنید تمیز و آراسته باشید و برای تمرکز بالاتر میتونید از یک موسیقی ملایم و بی کلام آرامش بخش استفاده کنید و تمرکز تون فقط روی نامه باشه ب چیز دیگ ای فکر نکنید و تصورکنید ب خواستتون رسیدین💜💖

عزیزان توجه داشته باشید ک اون 15 نامه ای رو ک مینویسید باید درباب یک موضوع باشه واونو تا 15بارتکرارکنید مثلا 15 نامه فقط برای مال وثروت باشه اواول یک متن نامه بنوسید برای خواستتون واونوتا15بارتکرار کنید وبرای خواسته دیگ 15 نامه جدا بنویسد برای هر خواسته ب تنهایی 15 نامه بنویسیدمثلا 15 فقط برای سلامتی